ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ 3-0 ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ!

πηγή: Intime
 

Μου γυρίζουν τα άντερα να δίνουν μικρόφωνο σε κάποιον κι αυτός να λέει, να λέει, να λέει πολλά και να...μη λέει τίποτα. Εννοώ τίποτα ουσιαστικό. Τίποτα αληθινό.

Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι ανέχονται την άδεια κουβέντα του κάθε προπονητή. Ενώ θα 'πρεπε να αισθάνονται προσβεβλημένοι. Ότι τους δουλεύουν.

Ο πραγματικός δημοσιογράφος αν του ξηγιέται αέρα πατέρα ο προπονητής, τότε του κάνει δύσκολη τη ζωή. Όπως το λέω. Δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Για παράδειγμα, εν όψει της αποψινής ρεβάνς με την Δυναμό Τυφλίδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε το φοβερό: «Να είμαστε σοβαροί». Μα λέγεται αυτό; Απίστευτο! Είναι ασόβαροι οι παίκτες που προπονεί ο Ίβιτς; Τι να πεις. Τίποτα. Απλά ρωτάς τον προπονητή, τι... εννοεί;

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση» είπε ο Ίβιτς. Το ίδιο θα 'λεγε κι αν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0, όχι 3-0. Το ίδιο θα έλεγε κι αν ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει «Χ» εκτός έδρας. Κασέτα έχουν οι προπονητές και λένε τα ίδια, σε κάθε περίπτωση.

Με πόσα γκολ να κέρδιζε στην Τυφλίδα ο ΠΑΟΚ για να είχε τελειώσει την πρόκριση. Με 17-0. Με 33-0.

Το άλλο. Τζιόλης και Κάτσε αποτελούν παρελθόν στον ΠΑΟΚ. Και για τους δύο ο Ίβιτς είχε μόνο καλά λόγια. Τότε γιατί εισηγήθηκε το τέλος τους; Είπαμε. Η γλώσσα του προπονητή είναι όπως του πολιτικού. Ψεύτικη. Και άνευ περιεχομένου.

Διαβάστε ακόμα:

Πού είναι, ρε, οι Ελληνες ποδοσφαιριστές;