ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η... ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Η ομάδα που έχει κάνει, που κάνει τις πιο ακριβές μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός. Για να κάνουμε ταμείο. Για να μη λέμε μαλακίες. Για να μην ακούμε μαλακίες. Το τελευταίο που πάσχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, και επί Ευάγγελου Μαρινάκη, είναι οι χλιδάτες και πρωτοσέλιδες μεταγραφές. Μην τρελαθούμε. Κάθε καλοκαίρι, κι όχι μόνον, παίζουν τρελά τα φύλλα με την γάβρικη πελατεία. Δίνουν στον λαό μεταγραφές.

Και τελικά; Γιατί ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές, με τους παικταράδες έχασε το κύπελλο από την ΑΕΚ; Αποκλείστηκε από κάποια Μπερσεβά. Και δεν έκρυψε τα μαύρα του χάλια και στα δύο παιχνίδια με μια Αρούκα.

Το τονίζω αυτό. Δεν μου λέει τίποτα που ο πρωταθλητής κέρδισε εκτός την πορτουγκέζικη ομάδα. Μου λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι αγνώριστος, δεν βλεπόταν και με τη ψυχή μέχρι την Κούλουρη πήρε την πρόκριση στην παράτα και στο Καραϊσκάκη μέσα.\

Το κόλπο της προεδράρας στο ποδόσφαιρο, όταν η ομάδα έχει γίνει ανά κατά διά παρά αντί. «Θα κάνουμε μεταγραφές!». Αυτό είναι το «μήνυμα» στους πονεμένους οπαδούς. Αυτή είναι η «γραμμή» που περνάει από τον φιλικό τύπο. «Η προεδράρα θα βάλει τη χερούκλα στην τσεπάρα και θα πάρει καπετάν παικταράδες».

Να σου πω το μυστικό. Ψήνεται ο όχλος. Ξεχνάει τα χάλια της ομάδας και ποντάρει... στις μεταγραφές. Που είναι η «σωτηρία», το σωσίβιο του προέδρου.

Έτσι και ο Μαρινάκης. Ρίχνει τη σαμπρέλα στον ωκεανό της οπαδοσύνης, για να γλυτώσει την κριτική και να φουσκώσει τις ελπίδες των γάβρων.

Διαβάστε ακόμα:

Παρασήκωσε τον αμανέ η Κορακάκη