ΔΙΑΠΛΟΚΗ «ΒΡΩΜΑΕΙ» Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

πηγή: Intime
 

Έχει πολύ περισσότερους οπαδούς ο Άρης απ' όσους νομίζουν κάποιοι. Δεν είναι απλά η δημοφιλέστερη ομάδα μετά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έχει μπούγιο μεγάλο η αρειανάρα, κόσμο που δεν βλέπει τίποτα άλλο παρά πότε, γαμώ το στανιό μας, θα πάμε στην Α' εθνική. Στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ.

Όμορφο κορίτσι η αδελφή του Καρυπίδη, ο ίδιος είναι ένας έντιμος και πεντακάθαρος επιχειρηματίας, όμως η αριστερή κυβέρνηση της κάθαρσης και της εξυγίανσης κλείνει τα μάτια σε κάποια πραγματάκια, τα οποία αν... φωτιστούν στο μέλλον θα κοστίσουν στην ΠΑΕ Άρης. Θα τα βρει παλούκια μπροστά της.

Λέει κάθε μέρα τα παραμυθάκια του, ένα κάρο ατελείωτα σαλιαρίσματα υπέρ της νομιμότητας ο ασυμβίβαστος Κοντονής Σταύρος, όμως οι παρασκηνιακές «παρεμβάσεις» του υπέρ της διευκόλυνσης της επιστροφής του Άρεως στο μεγάλο πρωτάθλημα δεν έχουν σχέση με την μπαλκονάτη κυβερνητική παπαρολογία.

Σύμφωνοι, όλοι οι προηγούμενοι υφυπουργοί αθλητισμού έκαναν τα στραβά μάτια, και μαζί πολιτικό παιχνίδι με την οπαδική πελατεία των μεγάλων ομάδων. Ο Κοντονής Σταύρος στην περίπτωση του Άρεως παίζει σπαθί; Να γελάσω.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης βάζει ασπίδα τον Ολυμπιακό