ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ... ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

πηγή: Intime
 

Σήμερα Σάββατο στις 2.30 η ώρα το πιο ακριβό ντέρμπυ της Ιστορίας. Κόντρα των δύο αγγλικών ομάδων με το πιο ακριβό ρόστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο ορισμός της αναμέτρησης με το πιο καυτό ενδιαφέρον.

Πριν ακόμα σπατσάρει η παιχνιδάρα στο Μάντσεστερ,θα αρχίσει τη μάχη της θεαματικότητας το ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει με τη ματσάρα, τη σύγκρουση των γιγάντων Κέρκυρας και Πλατανιά. Ωϊμέ!

Πού πάτε, ρε λυγούρια! Και δεν μιλάω για τον Πλατανιά και την Κέρκυρα, την Βέροια και τον Λεβαδειακό, τα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό. Η ντροπή της Ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι ότι τη φτώχεια και τη μιζέρια του πρωταθλήματος τη θέλουν, τη συντηρούν οι λεγόμενες «μεγάλες δυνάμεις». Οι ομάδες με το χοντρό μπούγιο οπαδών.

Έτσι το θέλουν, έτσι τους βολεύει το πρωτάθλημα, λεχρίτικο και αναξιόπιστο. Κάθε χρόνο να το μουντζώνεις. Να ξεκινάει με 16 ομάδες και να μη ξέρεις αν θα τελειώσει με τόσες. Ούτε αν αρχίσει με 16... Η Βέροια π.χ. έχει πρόβλημα, πιο ψιλό ο ΠΑΣ και άντε να του τη χαρίσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κογκολέζικο μοντέλο διαιτησίας σταθερά η Ελλάδα