ΜΕ ΠΑΤΙΤΟ ΘΑ ΤΗΝ... ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!

πηγή: Intime
 

Ο Αλμέιδα έστειλε δύο φορές τη μπάλα στ δίχτυα της Ξάνθης κι αυτό ήταν υπεραρκετό για να βγάλουν γλώσσα. Ο παικταράς ο Αλμέιδα. Όλες οι πρόκες στα μάτια εκείνων που τον είχαν τελειωμένο τον 32χρονο Πορτογάλο.

Ρε, μαλάκες, δεν το ΄χετε μάθει ακόμα το Νο1 άρθρο στο ποδόσφαιρο; Ποτέ, ποτέ των ποτών, δεν βγάζεις άχρηστο έναν παίκτη από το πρώτο κιόλας ματς. Το ίδιο δεν αποθεώνεις κάποιον από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Όχι δύο γκολ να έκανε, εικοσιδύο να πέτυχε. Παπάδες και αγγέλους να έφτιαξε στο γήπεδο.

Ύστερα είναι και το άλλο που λαμβάνεις υπ' όψιν με τον συγκεκριμένο Αλμέιδα. Δεν είναι μόνο τα χρόνια του, είναι τι έχει περάσει το παλληκάρι. Γ' αυτό δύσκολα να βγάζει τα 90. Γι' αυτό μην τον υπολογίζεις σ' όλα τα παιχνίδια.

Μπήκε, λοιπόν, με το δεξί στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, όμως «έφαγε» ευκαιρίες από την Ξάνθη. Γι' αυτό είπες κάτι; Και τον Πατίτο γιατί τον υποτιμήσατε, ρε, και βάλατε στο πιο υψηλό σκαλοπάτι του βάθρου τον Αλμέιδα. Για όποιον βλέπει μπάλα ο Αργεντινός, αυτό το πράμα των 60 κιλών, ήταν πιο χρήσιμος παίκτης.

Με την ευκαιρία. Πριν από 4 χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν να πάρει τον παικταρά Πατρίτσιο, που τον λένε Πατίτο, από την Ιντεπεντιέντε. Έτοιμο τον σέρβιραν στον Μαρινάκη, αλλά πρόλαβε και τον άρπαξε η Σάντος του Πελέ για να καλύψει το κενό του Νεϋμάρ που πήγε Μπαρτσελώνα.

Στο τσακ ήταν να έρθει και στον ΠΑΟΚ ο 26χρονος Πατίτο τον Ιανουάριο του 2015, αλλά πάλι χάλασε η δουλειά. Τελικά, ο παικταράς δεν γλύτωσε από την Ελλάδα, βρέθηκε στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα!