«ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ» ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!!!

πηγή: Intime
 

Φοβερό! Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα μεγαλύτερη είναι η απειλή από Αλαφούζο και Μελισσανίδη, παρά από τον Μαρινάκη. Το λαϊκό ένστικτο που σπάνια λαθεύει, ζυγίζει πλέον εκτός κόλπου τον εφοπλιστή του Ολυμπιακού. Ότι δεν τον παίρνει να κουνάει την ουρά του, άρα δεν είναι σε θέση βολής να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάει φουλ πανσιόν για πρωτάθλημα και ο κίνδυνος να μας την κάνουν είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Για την εξέδρα της Τούμπας είναι σάπια και ασόβαρα αυτά τα περί συμμαχίας Σαββίδη με τον Μελισσανίδη, και από κοντά ο καναλάρχης του σκάι, ο άλλος παρτιζάνος στο αντάρτικο της εξυγίανσης. Τα αφεντικά του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα κυττάξουν την πάρτη τους. Αυτό, δηλαδή, που δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ. Να προστατεύσει τα δικά του συμφέροντα.

Δεν είναι τυχαίο χθες στο ματς με τον Παναιτωλικό ότι ακούστηκαν συνθήματα, όχι μονάχα σε βάρος του ''σεσημασμένου'' Μαρινάκη, αλλά και των Αλαφού , Μελισάν. Γιατί;

Είναι ο φόβος του καχύποπτου οπαδού. Του ''εκπαιδευμένου'' από τα μήντια ότι γίνονται πουστιές. Ε, αφού στο κόλπο του πρωταθλήματος έχουν μπει χοντρά Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και επειδή οι κωλοαθηναίοι είναι κωλοπετσωμένοι, στην τελική θα μας φάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα!