Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

πηγή: Intime
 

Σήμερα βλέπουμε τον Ολυμπιακό του πρωταθλήματος. Μπα! Υπάρχει και ο Ολυμπιακός της Ευρώπης; Και πού είναι αυτός, που τον έχω χάσει και από τα δυο μου μάτια. Σε ποιο από τα πέντε ματς με Μπερσεβά, Αρούκα και Γιουγκ Μπόυς είδατε εσείς τον Ολυμπιακό της Ευρώπης;

Με το παρδόν, αλλά για μένα Ευρώπη είναι μόνο το τσάμπιονς ληγκ. Κι αν μια ομάδα διακριθεί, ακόμα κι αν κατακτήσει το γιουρόπα, την πιστοποίηση της ευρωπαϊκής ομάδας θα την πάρει μονάχα στο τσάμπιονς ληγκ. Να ξέρουμε τι λέμε.

Καλόμαθε με τη συστηματική του παρουσία στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ ο Ολυμπιακός, επειδή έπαιρνε το κωλοπρωτάθλημα της Ελλάδος, όμως σήμερα έχασε την πρόκληση στο πάρτυ. Είπαμε. Ένα είναι το πάρτυ, αυτό του τσάμπιονς ληγκ. Δεν ξέρω κανέναν να πηγαίνει σε μια εκδήλωση με συγκεκριμένη λίστα προσκεκλημένων, χωρίς να τον καλέσουν.

Δεν μου λέει τίποτα το 6-0 στην Βέροια. Κι ένα ακόμα 6-0 απόψε στον Ηρακλή. Μου λέει η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού όπως την έχουν συλλάβει οι κάμερες της... Ευρώπης. Πρώτο στοιχείο, αρνητικό, η έλλειψη σταθερότητας. Δεύτερο στοιχείο, θετικό, η συμπεριφορά η αμυντική στο ματσάκι της Ελβετίας.

Δούλεψε η ανάσχεση στον Ολυμπιακό με Γιουγκ Μπόυς. Ακόμα και οι δύο ακραίοι επιθετικοί, ο Ελιουνούσι και ο Σεμπά, ήταν σ' όλες τις φάσεις σχεδόν και είχαν συμμετοχή στην άμυνα.

Ένας πολυπρόσωπος, όμως όχι με τους παίκτες του θεατές, αμυντικά Ολυμπιακός με αλληλοκάλυψη και ταχύτατες επιστροφές έσβηνε τις επιθετικές πρωτοβουλίες της ελβετικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός πήρε το Αργυρόκαστρο