ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Μόνον με τον Ολυμπιακό δεν ασχολείται τις τελευταίες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επόμενο. Γι' αυτό οι πολύ στενοί του συνεργάτες δεν ανοίγουν καν κάποιο θέμα σχετικά με την ομάδα, στην επαφή μαζί του. Ποιοι είναι οι «στενοί συνεργάτες» του Μαρινάκη, τους οποίους αποκαλεί «η οικογένειά μου»; Είναι οι συγκεκριμένοι οι οποίοι έχουν λόγο και δικαίωμα να ομιλούν για κάθε στόχο του εφοπλιστή, ποδοσφαιρικό, πολιτικό, εκδοτικό.

Όλη, λοιπόν, η δύναμη πυρός του Μαρινάκη έχει πέσει στο κανάλι. Αυτό είναι το μέγα προσωπικό στοίχημα ζωής του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Όλα τα άλλα πλάνα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Θα 'χει τους λόγους του ο άνθρωπος να ξοδέψει τόσο χοντρό πακέτο σε μια μπίζνα ολότελα ανασφαλή επιχειρηματικά.

Βέβαια, κάποιοι στην πιάτσα του αντικυβερνητικού τόξου είναι σχεδόν σίγουροι ότι τελικά δεν θα περπατήσει αυτή η ιστορία των 4 καναλιών. Ο Μαρινάκης, όμως, έχει τη διαβεβαίωση από «υψηλά κλιμάκια» ότι ο πόλεμος της διαφθοράς είναι αμείλικτος από πλευράς Σύριζα και σ' αυτό θα στρατευθεί ο εφοπλιστής.

Αλλοίμονο, κι ένας Μαρινάκης να είναι υπέρ της διαπλοκής. Πέρα απ' αυτό. Ο Ολυμπιακός, πού κολλάει στο έργο; Είναι ψιλογελοίο να πανηγυρίζουν κάποιοι επώνυμοι γάβροι επειδή η προεδράρα θα φτιάξει και γαμώ το κανάλι. Μαγκιά του. Αυτό, όμως, είναι άσχετο με τον Ολυμπιακό. Εντελώς άσχετο.

Διαβάστε ακόμα:

Του είπαν ότι έχουν σίγουρο το πρωτάθλημα