Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Ήταν η έκπληξη πριν τρία χρόνια να «πλησιάσει» ο Παναθηναϊκός τον ανύπαρκτο τότε Γιώργο Κουτρουμπή της ΑΕΚ της Γ' εθνικής. Ήταν, μάλιστα, κίνηση δίχως διακριτικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού σε μια ΑΕΚ τσαλαπατημένη, ηθικά, οικονομικά, αγωνιστικά.

Μόλις είχε επιστρέψει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ και δεν ήταν σόνικο ο «σύμμαχος» στον αγώνα κατά της εγκληματικής οργάνωσης Παναθηναϊκός να θέλει να «κλέψει» παίκτη από ''ομοσταυλη'' ομάδα. Ο οποίος παίκτης, βέβαια, όπως όοοολοι οι επαγγελματίες κυττούσε το προσωπικό του συμφέρον. Όχι την... «φανέλα», όπως έχει την παράλογη απαίτηση ο οπαδικός πατριωτισμός της εξέδρας, αλλά και τα πρωτοσέλιδα που παραμυθιάζουν.

-Ο Παναθηναϊκός μου δίνει 60 χιλιάρικα το χρόνο, εσείς πόσα;

Έτσι ξηγήθηκε στην χρεοκοπημένη ΑΕΚ ο Κουτρουμπής, που τον είχε στο σημάδι ο Νταμπίζας και τον πρότεινε με κλειστά μάτια στους Αναστασίου, Αλαφούζο.

«Ποιος είναι αυτός ο Κουτρουμπής;» ρώτησε ο Μελισσανίδης.

-Ένας μπαρμπα-Γιώργος είναι, μόνο για τσομπάνης να φυλάει πρόβατα κάνει...

Αυτό ειπαν στον Μελισσανίδη και το αφεντικό αποφάσισε: «Άστε τον να φύγει το ξυλάγγουρο...».

Συνολικά κόστισε 250 χιλιάρικα μέχρι σήμερα στον Παναθηναϊκό που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το «αγγούρι» Κουτρουμπής. Δεν είχε καταφέρει να βρει σταθερή θέση δίπλα στον Σίντελφελντ, στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Μέχρι που δοκιμαζόντουσαν στη θέση «του» οι Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης.

Τελικά, σήμερα ο Κουτρουμπής για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό θέλει 350.000 το χρόνο, αντί των 250 της τριετίας 2013-16. Καλά κάνει ο εργαζόμενος ποδοσφαιριστής. Δουλεύω, προσφέρω, τόσο αξιολογώ την παρουσία μου στην εταιρεία Παναθηναϊκός, αν δεν μου τα δώσετε, εκτιμώ ότι μπορώ να τα πάρω απ' άλλη ανώνυμη εταιρεία.

Και οι περίεργοι στην εξέδρα αν αύριο δουν τον κάθε Κουτρουμπή μ' άλλη φανέλα θα τον γιουχάρουν ως «προδότη», ως «άπιστο».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίζει τον καραγκιόζη ο Σκίμπε;