ΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Το νταραβέρι της FIFA για το πώς θα κάτσει η τράπουλα στην ΕΠΟ το κάνει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο έμμισθος γραμματέας της UEFA έχει αναλάβει αφεντικό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σα να ακούγεται αστείο το «Κωστάκης». Τέλος πάντων.

Βέβαια, ο χαρακτηρισμός ’’νταραβεριτζής’’ δεν ταιριάζει στον αριστοκράτη γιο του Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν ψυχρό επαγγελματία με προσόντα και ικανότητες που πάνω απ’όλα, πρώτα απ’όλα, προσπαθεί πάντα να αποφεύγει να μπει στο σημάδι κάποιου αδίστακτου πρόεδρου ΠΑΕ.

Οι περισσότεροι που μπλέκονται με το ποδόσφαιρο, κακά τα ψέματα, είναι άνθρωποι της νύχτας, πληρωμένων μπράβων, και ικανοί για όλα. Αξιοπρεπείς κύριοι κατ’ευθείαν προέκυψαν από το Άγιον Όρος, με τις ευλογίες του ηγουμένου Εφραίμ. Πώς λοιπόν, να τους κουλαντρίσει το κολεγιόπαιδο ο Θόδωρος Θεοδωρίδης;

Τους δικούς τους ανθρώπους, τα δικά τους εργαλεία θέλουν μπούν στην ’’Διοικούσα’’ Επιτροπή της ΕΠΟ οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης. Μα, δεν χωράνε όλοι. Δεν θα συγκροτηθεί η...επαναστατική κυβέρνηση της ομοσπονδίας, αυτή η Διοικούσα Επιτροπή μόνον με άτομα προερχόμενα από τις τρεις ΠΑΕ της «συμμαχίας» για την κάθαρση και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

«Αν δεν είστε στη…σύνθεση, θα φροντίσω να διορισθείτε…παρατηρητής» προσπαθεί να τους καλοπιάσει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Τι σοϊ κόλπο είναι αυτό, ο «παρατηρητής».

Πλακωνόντουσαν, ως συνήθως, στην Βουλή και ο αναπληρωτής πρόεδρος βαρούσε το σφυρί και πάταγε τη ντουντούκα: «Κύριοι συνάδελφοι, παρακαλώ! Συγκρατηθείτε, σήμερα έχουμε παρατηρητές στα βορειοανατολικά θεωρεία της Βουλής…Είναι οι μαθητές του γυμνασίου Ελασσώνος…».

Ο “παρατηρητής”δεν μπαίνει νταηλίκι στην Βουλή ή στο ευρωγκρούπ και στη συνεδρίαση των G 8, αλλά παρίσταται αφού πάρει άδεια. Έτσι και στην Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ. “Νόμιμα” θα έχει δικαίωμα στις συνεδριάσεις ο διορισμένος παρατηρητής. Θα έχει δικαίωμα να παρακολουθεί τους τσακωμούς, όχι και να συμμετέχει.

Διαβάστε ακόμα:

Στην τσέπη το 80% έχει η αντιπολίτευση στις εκλογές της ΕΠΟ