Η ΜΕΓΑΛΗ «ΝΙΚΗ» ΙΒΑΝ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Αυτά γίνονται μόνο στις παλιές αμερικάνικες κωμωδίες. Κάποιος πονηρός να κονομάει φράγκα, να τα παίρνει από ένα κορόϊδο που έχει λεφτά. Απίστευτο αυτό που συνέβη με την χορηγία, λέει, του πρωταθλήματος.

Κατ’αρχήν κανένα όφελος δεν μπορεί να περιμένει ένα brandname, μια σοβαρή εταιρεία αν διαφημιστεί ως χορηγός στο πρωτάθλημα της πλάκας, όπως είναι αυτό της σούπερ ληγκ. Και δεν είναι μόνον της πολύ πλάκας από πλευράς επιπέδου αγωνιστικού, είναι και ξεφτυλισμένο πρωτάθλημα. Οι ίδιοι, μάλιστα, οι μαγαζάτορες των ΠΑΕ το δυσφημούν κάθε εβδομάδα.

Ο ΟΠΑΠ έκανε την πρόταση της χορηγίας περισσότερο για λόγους «παραδοσιακούς». Από τότε που ήταν κρατικός ο ΟΠΑΠ είχε την υποχρέωση να στηρίζει, να ενισχύει τις ομάδες, ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου.

Στην «κόντρα» με τον ΟΠΑΠ, δηλαδή τον Μελισσανίδη, μπήκε ο Μαρινάκης με την φρέσκια και χωρίς ακόμα επιχειρηματική δράση τηλεοπτική του εταιρεία Άλτερ Έγκο.
Απίστευτο! Δεν έχει ξαναγίνει. Μία εταιρεία ιδιοκτήτρια καναλιού που δεν υπάρχει, που δεν ξέρει κανείς αν θα αρχίσει να εκπέμπει, να επιθυμεί να γίνει...χορηγός. Για ποιό λόγο; Άλλο προμοτάρεις ένα σήριαλ, μία εκπομπή κι άλλο την...εταιρεία παραγωγής, της ιδιοκτησίας. Κουφό ολότελα.

Άλλο περίεργο. Εμφανίζεται πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, με τη δική του τηλεοπτική εταιρία «Ντιμέρα», όσο στη σούπερ ληγκ.. περίμεναν «διευκρινίσεις» από την εταιρεία «Άλτερ Έγκο». Ο Μαρινάκης καθυστερούσε να στείλει τη «βελτιωμένη» πρότασή του και το Δ.Σ. της σούπερ ληγκ αποδέχεται την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη που ήταν ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ μ' εκείνη της «Άλτερ Έγκο». Λες και είχαν «αντιγράψει» τα καθοριστικά σημεία της πρότασης Μαρινάκη. Και επειδή ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πρόταση κατά τι καλύτερη οικονομικά, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ «κέρδισε» την παρτίδα από τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη και την «Άλτερ Έγκο» του Μαρινάκη. Ολέ!

Διαβάστε ακόμα:

Απαράδεκτη κίνηση της ΑΕΚ