ΤΟ ΣΙΚΕ ΜΑΤΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ-ΒΡΕΝΤΖΟΥ!

πηγή: Intime
 

Η σούπερ ληγκ θα το πάρει το ταληράκι από τον “χορηγό” Ιβάν Σαββίδη, ακόμα κι αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος στην αδειοδότηση των 4 καναλιών. Από τα άγραφα. Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος με 14-0(!) αποφάσισε να επιλέξει τη χορηγία της τηλεοπτικής εταιρείας «Ντιμέρα», του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Ναι, αλλά αν δεν ισχύουν οι 4 άδειες, δηλαδή αν ακυρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός; Τα 2,250.000 και τα 2.750.000 εκ. ευρώ που δεσμεύτηκε η Ντιμέρα θα τα σκάσει κανονικά σε 2 χρόνια.

Το περίεργο, το πολύ περίεργο είναι ότι ο “πονηρός” Βρέντζος, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και της τηλεοπτικής εταιρείας “Άλτερ Έγκο” του Μαρινάκη, έδωσε ”μάχη” στο συμβούλιο της σούπερ ληγκ αλλά τελικά ψήφισε...Ντιμέρα!!!

Κόντρα στην κόντρα πήγε η “σύγκρουση” Βρέντζου και Γκαγκάτση, ο καθένας υπέρ της εταιρείας Μαρινάκη και Σαββίδη, αντίστοιχα. Ο Βρέντζος τα “έχωσε”στον πρόεδρο Στράτο δήθεν ότι αβαντάρει την πρόταση του ΟΠΑΠ. Τελικά, ο Μάκης Γκαγκάτσης, που τα ξέρει όλα, και με το πουκάμισο απ έξω, βγήκε «νικητής». Ησύχασε έτσι και η κυρία Ιωάννα Λίλη, που είχε αγωνία για το ποιά εταιρεία θα “κερδίσει” τη χορηγία.

Απλά, να αναφέρω την υποψία μου. Ήθελε να “χάσει” ο Μαρινάκης. Να μην πληρώσει τζάμπα λεφτά σ’ένα αδιάφορο πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμα:

Απαράδεκτη κίνηση της ΑΕΚ