ΘΑ... ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

πηγή: Intime
 

Δεν κερδίζει στην Βέροια ο Παναθηναϊκός και επιτόπου προκύπτει το απαράδεκτο. Οι δημοσιογράφοι με βίζα Παναθηναϊκού ξεχνάνε την...εγκληματική οργάνωση. Τέτοια...ασυνέπεια και έλλειψη σοβαρότητας. Και σταθερότητας.

Ανακαλύπτουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι το αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού μόνον αν δεν κερδίσει η ομάδα. Αν πάρει το τρίποντο ο Παναθηναϊκός, τότε βαράνε αβέρτα κουβέρτα την εγκληματική οργάνωση.

Το ίδιο και στην ΑΕΚ. Δεν περπατάει η ομάδα, διώχνουν τον προπονητή. Ξεχνάνε στην καβάντζα τους την εγκληματική οργάνωση. Συνεχίζει η ΑΕΚ τα χάλια της, μιλάνε για... μεταγραφές. Δεν έχουν μούτρα να συνεχίσουν το ορχηστρικό για την εγκληματική οργάνωση.

Η εγκληματική οργάνωση υπάρχει, όμως. Φαίνεται, όμως, ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τους συμφέρει να υπάρχει η συμμορία,και μην τυχόν διαλυθεί από τον...Κοντονή. Γιατί δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες όταν κάθε χρόνο χάνουν το πρωτάθλημα.

Μ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό και μ’ αυτήν την ΑΕΚ, έτσι όπως κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα, δεν ...φταίει ο Ολυμπιακός αν το ξαναπάρει. Ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ είναι άλλο έργο. Δεν είναι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Άλλη ράτσα ο ΠΑΟΚ. Και καλύτερη ομάδα να κατεβάζει στο γήπεδο, θα πάρει πρωτάθλημα μόνον αν του το «δώσουν». Μόνον αν και ο Ολυμπιακός έχει τα χάλια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ομάδες χύμα στο κύμα