ΑΤΖΕΝΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Ο Κοντονής να παριστάνει τον πολέμιο της διαφθοράς και το πρωτοπαλλήκαρο του αγώνα κατά της διαπλοκής από τη μία. Και από την άλλη να δίνει την εικόνα του... μεσάζοντα στις ανώνυμες εταιρείες της πρώην ΕΠΑΕ. Να κλείνει τα μάτια, δηλαδή, στο σάπιο κατεστημένο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατεστημένο δεν είναι μόνον οι μεγάλες ΠΑΕ, αλλά κατεστημένο αμαρτίας είναι και οι μικρές ΠΑΕ.

Επισκέφθηκαν τον Κοντονή οι εκπρόσωποι της φούτμπωλ λήγκ, για να του... πουν τα προβλήματά τους. Και για να ζητήσουν την παρέμβασή του, για να βρουν χορηγούς και κανάλια να μεταδίδουν τα ματσάκια τους.

Αν ο Κοντονής ήταν πράγματι αριστερός, αν ανήκει πράγματι στις δυνάμεις της αλλαγής, τότε έτσι έπρεπε να ξηγηθεί στους εκπροσώπους της Β’εθνικής.

-ΓΝΩΡΙΖΩ καλύτερα απ’ εσάς τα προβλήματα σας. Δεν είμαι άσχετος, ούτε ουρανοκατέβατος. Αν ήμουν τέτοιος, τότε ο Τσίπρας δεν θα με διόριζε υφυπουργό. Εσείς είστε καφενείο ως ομάδες, ως ΠΑΕ, όχι και καφενείο ο Σύριζα, που ανέλαβε να αλλάξει την Ελλάδα.

-ΓΙΑ ΤΑ προβλήματα σας φταίτε εσείς. Μόνον εσείς, όχι το κράτος. Η ευθύνη του κράτος είναι μόνον ότι μέχρι σήμερα σας ανεχόταν.

-Η ΦΟΥΤΜΠΩΛ λήγκ είναι ο ορισμός της παρανομίας. Δεν γνωρίζετε πόσα χρωστάτε δεξιά κι αριστερά. Και ήρθατε σε μένα να σας βρω κανάλια και χορηγούς. Τι με περάσατε, για
πρακτορείο, για μεσίτη; Και στο φινάλε, με ποιές απαιτήσεις θέλετε να σας πληρώσουν χορηγοί και κανάλια όταν είναι σκάρτο το προϊόν σας. Έχετε πρωτάθλημα που δεν βλέπεται. Κάντε μου τη χάρη, λοιπόν. Μη μου τρώτε το χρόνο, όταν γνωρίζετε ότι κυνηγάω την εγκληματική οργάνωση και τον αρχηγό της, που θα μου πάει θα τον πιάσω κι αυτόν.

Διαβάστε ακόμα:

Και καφενείο ο Ολυμπιακός, άρπαξε το τρίποντο