Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ!

πηγή: Intime
 

Κουφό! Διαβάζω αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού, εν όψει του αποψινού αγώνα με την Στάνταρ Λιέγης. Είναι να σαλτάρεις. Τα διαβάζεις και νομίζεις ότι
είναι μουσειακά ρεπορτάζ της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Ο Παναθηναϊκός, γράφουν, θέλει τη νίκη. Όχι, ρε! Φοβερή πληροφορία. Και ποιός τους το είπε; Είχα την εντύπωση, μην πω τη βεβαιότητα, ότι ο Παναθηναϊκός σε κάποια ματς δεν θέλει τη νίκη. Και μέσα σ’ αυτά είναι και το τέταρτο του στον όμιλο με την ομάδα του Βελγίου.

Πολλές φορές, άλλωστε, έχω διαβάσει δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού, να το υπογράφουν. Ότι αυτό κι εκείνο το παιχνίδι η ομάδα θέλει να το χάσει. Όχι, όμως, την
σημερινή ρεβάνς με την Στάνταρ.

Ερώτηση. Μόνο τη νίκη, την πρώτη στον όμιλό του, θέλει ο Παναθηναϊκός; Και ίσως θέλει ακόμα και την πρόκριση. Το γιουρόπα λήγκ δεν το θέλει ο Παναθηναϊκός; Γιατί να μη το θέλει.

Επειδή γράφουν για μπάλα κάποιοι νομίζουν ότι έχουν ασυλία να γελοιοποιούν την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο. «Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη». Βεβαίως την θέλει. Και η Στάνταρ θέλει τη νίκη. Η είδηση είναι να μας...αποκαλύψουν ότι η ομάδα τους θέλει την ήττα.

Διαβάστε ακόμα:

Το τυρί στη φάκα που δεν βλέπει ποτέ ο λαός