Ο ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Γίνεται το 1-0 από την Σταντάρ στη Λεωφόρο. Αναμενόμενο, για όποιον παρακολούθησε το ματσάκι. Και ο σπήκερ λέει και ξαναλέει τη μεγάλη κουβέντα.

-Υπάρχει χρόνος για τον Παναθηναϊκό να γυρίσει το παιχνίδι.

Η ομαδίτσα από το Βέλγιο, μεγάλο όνομα του παρελθόντος, όπως άλλωστε και ο Παναθηναϊκός, βάζει και δεύτερο γκολ. Αναμενόμενο. Το περίμενε το 0-2 όποιος έβλεπε την τραγωδία του Παναθηναϊκού από την τηλεόραση και το γήπεδο.

Ο σπήκερ τον χαβά του. Ότι υπάρχει χρόνος. Ότι τουλάχιστον να πάρει ισοπαλία ο Παναθηναϊκός. Ότι τώρα είναι… δύσκολα τα πράγματα.

Έτσι μάθαμε. Να ζούμε με το παραμύθι. Με το ψέμα. Με την απάτη. Αυτοί είμαστε. Να μας λέει ο υποψήφιος πρωθυπουργός ότι υπάρχουν λεφτά στα άδεια ταμεία. Ο Γιώργος Παπανδρέου, και με το που γίνεται κυβέρνηση φέρνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν λεφτά.

Υπάρχει χρόνος ακόμα, είπε μετά το 0-1 ο σπήκερ. Δεν έλεγε ότι υπάρχει κίνδυνος το 0-1 να γίνει 0-2, διότι… υπάρχει χρόνος. Διότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα ρετάλι στα χέρια μιας ομάδος που απέναντι στην ανυπαρξία του αντιπάλου το ‘ριξε στο χορό, στις χορογραφίες.

«Θα σχίσω τα μνημόνια» έλεγε ο άλλος. Και τον ψήφισαν γιατί τους έδινε ελπίδα. Με μπούρδες. Αυτό ήθελαν να ακούσουν, όμως.Αυτοί είμαστε.

Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί φώναζαν «Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό». Και μέχρι την Κυριακή θα τον γαμάνε τον πούστη Ολυμπιακό. Χωρίς προφυλακτικό.

Ποιοι είναι αυτοί που ζητούσαν από τους παίκτες να γαμήσουν τον αντίπαλο; Είναι αυτοί ειδικά οι οπαδοί στους οποίους αισθάνεται υπόλογη η διοίκηση. Είναι οι οπαδοί στους οποίους απευθύνονται τα πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός είναι gay για τη θύρα 13