ΠΩΣ ΘΑ... ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Δύσκολα θα βρεις σήμερα χειρώτερη ομάδα από Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στο γιουρόπα ληγκ. Που να… βρεθεί άλλη ομάδα που να εξαφανίζεται στο δεύτερο ημίχρονο. Ιδιαίτερα, την τελευταία μισή ώρα. Να μην υπάρχει στο γήπεδο.

Και με αντίπαλο την Στάνταρ, που δεν πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου, ο Παναθηναϊκός κατέδειξε την γύμνια του. Με μία ομάδα μέτρια, με τη Στάνταρ των μετρίων έως καλών ποδοσφαιριστών, σίγουρα χωρίς έστω έναν παικταρά.

Κι όμως. Αυτή η μικρή, η λίγη Στάνταρ Λιέγης τον έκανε γιο-γιο το Παναθηναϊκό. Στη Λεωφόρο. Και μόνο έκπληξη δεν ήταν το 3-0 για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Το ερώτημα, λέει, είναι τώρα τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Όχι, κύριε! Δεν είναι αυτό το ερώτημα. Επιτέλους!

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Αντί, λοιπόν, να πέσει προβληματισμός για το τι συμβαίνει. Και πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ζητάνε… νίκη στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Έλεος!

Κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει, μέσα είναι και το «2», όλα γίνονται στη μπάλα, τότε τα ξεχνάνε όλα. Και το 3-0 της Στάνταρ. Και το ότι ο Παναθηναϊκός είναι η χειρώτερη ομάδα και από τις κωλοπετινίτσες της Ευρώπη. Ξεχνάνε το πρόβλημα. Γιατί;

Να την πούμε την σκληρή κουβέντα. Δεν θέλουν οι πονηροί το «2» στο Καραϊσκάκη. Άλλο σκέπτονται. Πώς θα κουκουλώσουν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Τσίπρας παρών στη θύρα 13