ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

πηγή: Intime
 

Τα δύο από τα τρία γκολ ο Παναθηναϊκός τα έφαγε από στημένες φάσεις. Το ένα από κόρνερ, το άλλο με χτύπημα φάουλ. Ο Μποτία το πρώτο, το 3-0 από τον Ιντέγιε. Και τα δύο με κεφαλιά διότι οι σκόρερ πήδησαν μισό μέτρο πιο υψηλά από τους Παναθηναϊκούς.

Τι είπε ο Στραματσόνι για όσους δεν έχουν βουλωμένα αυτιά. Πως όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στις στημένες φάσεις εν όψει του ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στα στημένα.

Κακά τα ψέματα. Και να μη δούλευε στα στημένα ο Παναθηναϊκός, δεν θα έφευγε με πιο βαρύ σκορ από το 3-0. Επειδή ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο εγκατέλειψε εντελώς το παιχνίδι.

Και στις δυο στημένες φάσεις που έφτασε στο γκολ ο Ολυμπιακός εκτελεστής ήταν ο Φορτούνης. Γνωστά πράγματα. Το τι κάνει ο Ολυμπιακός και με ποιους.
Εκείνο που δεν ξέρεις είναι τι κάνει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Ολοφάνερο ότι ούτε ο ίδιος ήξερε που βρισκόταν. Έπαιζε μια χαμένη υπόθεση πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Φιλότιμος ο Παναθηναϊκός με νταηλίκι, αλλά με μια ενδεκάδα σακατεμένη. Το μόνο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο… κρίσιμο ντέρμπυ ήταν ο τραυματισμός του Καπίνο. Αυτό ήταν το όφελος από το χαμένο πέναλτυ που χτύπησε ο Βιγιαφάνες.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟ με ανοικτές πύλες εισόδου και εξόδου