ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

«Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, τότε να φύγω...» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος. Σε ποιόν; Το είπε στους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού. Κοτζάμ Αλαφούζος να απολογείται σε εξαγριωμένους οπαδούς.

Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Επειδή ο Αλαφού έσκασε μιά σαρανταπενταρού στους Τσιπροπαππάδες για να πάρει άδεια τηλεόρασης, να του βγουν από αριστερά κάποιοι μάγκες των οργανωμένων: ''Βάλε λεφτά και στον Παναθηναϊκό...''.

Φαίνεται ότι αυτοί δεν είναι βολεμένοι. όπως κάποιοι άλλοι «συνάδελφοι» χούλιγκαν. Βολεμένοι με τα χαρτζηλικάκια τους και τα δήθεν μεροκαματάκια τους από τον καναλάρχη, για να ξέρουμε τι λέμε.

Κουβέντα που την είπε, αλλά δεν την εννοεί ο Αλαφούζος, ότι «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα...». Ο Παναθηναϊκός, κύριες και κύριοι, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο δυνατά μαγαζιά από τον Σύριζα. Όπως το λέω.

Ποιά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ποιό mega και sky. Αυτό που χαρίζει ο Παναθηναϊκός στον πρόεδρο του είναι μοναδικό. Μονάκριβο. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ο ορισμός της καθημερινής δημοσιότητας. Της διαρκούς προβολής.

Στο Καραϊσκάκη ο Αλαφούζος είχε δεξιά του τον Μάρκους Μπεργκ κι αριστερά του τον Τζιλμπέρτο Σύλβα. Δύο προσωπικότητες του Παναθηναϊκού. Τον Σουηδό αρχιγκολτζή και τον
Βραζιλιάνο πρώην, που δεν μιλάει, που λέει μία καλημέρα κάθε τρία χρόνια. Άσχετο. Όνομα ο Σύλβας, ας μην προσφέρει έργο στον Παναθηναϊκό.

Όταν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες ανάμεσα σε Μπεργκ και Σύλβα ο Αλαφούζος νοιώθει Αγα Χαν δίπλα στην Ρίτα Χαίηγουωρθ. Γι’ αυτό δεν θα φύγει ποτέ από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Φιάσκο το 3-0 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού