ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Ποιοί είναι αυτοί οι 300 οργισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που άγρια μεσάνυχτα έτρεξαν να ξεσπάσουν, να εκτονωθούν, μετά την πεντακάθαρη ήττα μόνο με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Οι τίποτες είναι. Το ότι κάνουν βαβούρα και τον εισαγγελέα στο όνομα του Παναθηναϊκού, δεν σημαίνει ότι πράγματι εκπροσωπούν τον...σύλλογο.

Κατ’ αρχήν, δεν υπάρχει κανένα σύλλογος Παναθηναϊκός. Εταιρεία είναι το μαγαζί. Επιχείρηση. Και οι ποδοσφαιριστές παίζουν αυτό που μπορούν, χωρίς να νοιάζονται, ούτε είναι υποχρεωμένοι γι’ αυτό, αν η φανέλα που φοράνε είναι πράσινη, κόκκινη, κίτρινη, μαύρη με ροζ πουά.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας «σύλλογος» Παναθηναϊκός, παρά μόνον το ένα εκατομμύριο περίπου οπαδοί της ομάδας με το όνομα Παναθηναϊκός. Κι αυτόν τον απέραντο κόσμο του Παναθηναϊκού δεν τον εκπροσωπούν ούτε οι 300 του Κορωπίου, ούτε οι παίκτες που χθες, που σήμερα, που αύριο κάνουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Δεν είναι μαλάκες το 99,9999% των Παναθηναϊκών να μην αντιλαμβάνονται ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα υποφέρει αγωνιστικά. Επειδή οικονομικά υστερεί και με διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Να φύγει, λένε, ο Στραματσόνι. Να κάνουμε διάλογο με τους 300 του Κορωπίου; Μία ερώτηση ας κάνουν στον εαυτό τους. Γιατί ήρθε ο Στραματσόνι; Επειδή δεν είναι κανονικός προπονητής. Κι αν φύγει, όπως έφυγε ο Αναστασίου, θα έρθει ένας άλλος Αναστασίου, ένας άλλος Στραματσόνι.

Να φύγει, ζήτησαν κάποιοι από τους 300, και ο Αλαφούζος. Για να έρθει ποιός;

Ευτυχώς για τον μεταπολυμετοχικό Παναθηναϊκό που καψουρεύτηκε με την ομάδα ο καναλάρχης. Με τα ψέματα αυτόν του σακατεμένο και βαρύτατα υπερχρεωμένο Παναθηναϊκό τον κράτησε όρθιο.

Με κάποιον άλλον, όχι τον Αλαφούζο, δεν θα ήταν καθόλου έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη της ΑΕΚ, του Άρεως που κατέληξαν στην Γ’ εθνική.

«Σύλλογος μεγάλος» ο Παναθηναϊκός, όμως ακόμα, ποιός ξέρει πόσο ακόμα, παραμένει σε φεγγάρι άσχημο.

Διαβάστε ακόμα:

Φιάσκο το 3-0 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού