ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΚΑ

πηγή: Intime
 

Θυμίζω. Ο Κοντονής ως υφυπουργός αθλητισμού το μόνο που έκανε ήταν μία να αναβάλει το πρωτάθλημα, και μία να το διακόπτει. Αποφάσεις υπουργικές για κλωτσές. Και τα άλλα...μέτρα του, για να κάνουμε ταμείο, να ρίχνει πρόστιμα, να κλείνει θύρες οργανωμένων, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Τώρα, πως γίνεται να θεωρείται...επιτυχημένος ο Κοντονής, το ξέρουν πολύ καλά όσοι έτσι τον χαρακτηρίζουν με την γενναία και τολμηρή υπογραφή τους.

Γελοιοποιήθηκε ως κυβερνητική εξουσία ο Κοντονής, γελοιοποίησε και τη δημοσιογραφία τραλαλά που χάρισε θαυμασμό και χειροκρότημα στον...εξολοθρευτή τον συστήματος. Στον...εφιάλτη της εγκληματικής οργάνωσης.

Αν δεν δίνανε μεταγραφή στο υπουργείο Δικαιοσύνης στον Κοντονή, κανένας δεν θα τολμούσε να τρομοκρατήσει τον Τσαχειλίδη και τον Μπίκα. Να μιλήσουμε σοβαρά, όμως.

Η ιστορία συνεχίζεται. Νέες καταδίκες, κι άλλοι αφορισμοί για το βρώμικο και εγκληματικό κατεστημένο στο ποδόσφαιρο, με αφορμή τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα. Αυτές είναι οι πολιτικές επιτυχίες του Σύριζα. Όπως και η απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα. Έτσι αντιδρά ο σύριζας. Με πολιτική παπαρολογία.

Διαβάστε ακόμα:

Για τη φωτιά στο σπίτι του ο Μπίκας φταίει