ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ «ΥΠΟΠΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΤΑ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Ήταν αδύνατον να μη μιλήσει ο Αλέξης Κούγιας, για τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα, γεγονός που προκάλεσε τη διακοπή του πρωταθλήματος. Και μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας όχι μόνον ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά και ως νομικός με τις πλούσιες εμπειρίες του από τον κόσμο της παρανομίας.

Ποιός είναι ο ένοχος; Ποιός είναι ο ύποπτος της τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του νέου αφεντικού της διαιτησίας; Από τότε που γεννήθηκε αυτό που σήμερα λέμε «αστυνομική έρευνα» και «δικαστική ανάκριση», το πρώτο που λαμβάνεται υπ’ όψιν είναι:

ΠΟΙΟΣ έχει συμφέρον για το έγκλημα; Ποιός ωφελείται από τη συγκεκριμένη παρανομία που ψάχνουμε;

Ο Κούγιας, λοιπόν, «δείχνει» τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτός έστειλε τρία παλιόπαιδα να κάψουν το σπίτι του Μπίκα στη Χαλκιδική.

Όχι, δεν ονομάζει τον Αλαφούζο ο Κούγιας. Σε καμιά περίπτωση. Ενεργεί, όμως, προβοκατόρικα, έστω και χωρίς να έχει τέτοια επιδίωξη.

Ναι, δεν χαρακτηρίζει «ύποπτο» τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο Κούγιας, ο οποίος όμως όπως υποστηρίζει έχει την βεβαιότητά του, την προσωπική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία: « Η μόνη ομάδα που ευνοείται από την αναβολή του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός. Που δεν έχει προπονητή, που δεν έχει παίκτες, που δεν έχει τίποτα»

Μ’ αυτή τη δημόσια τοποθέτησή του Κούγια, ένα κάρο αφελείς, κυρίως και φανατίλες, εύκολα να φανταστούν ότι δεν αποκλείεται τη βρωμοδουλειά να την έκανε ο Παναθηναϊκός. Κι αν οι Μάου-Μάου της εγχώριας ποδοσφαιρικής ζούγκλας ψιλοψαχτούν, επειδή ο Παναθηναϊκός ανήκει στο μπλοκ των αντίθετων της εγκληματικής οργάνωσης, ο Κούγιας έχει κι άλλη παρατήρηση να τους ''προσφέρει'':

«Μπορεί να είναι και προβοκάτσια ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα» πρόσθεσε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας.

Δηλαδή; Ότι δεν είναι σίγουρο ότι το διέπραξε η εγκληματική οργάνωση, αλλά κάποιος που είναι κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Με σκοπό να...δυσφημήσει τη εγκληματική οργάνωση. Να θολώσει τα νερά. Δεν αποκλείεται οι σκέψεις του Κούγια να οδηγούν στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο ίδιος ο Μπίκας έκαψε το σπίτι του