ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΠΙΚΑ

πηγή: Intime
 

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τον αρχιδιαιτητή» είπε ο φιφατζής Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Δεν μπορώ να μην το γράψω. Ότι μου φαίνεται αστείο το όνομα Κουτσοκούμνης. Και Κωστάκης από κοντά. Μέχρι που κατέβασα λεξικά, να βρω την ετυμολογία της λέξης «κουτσοκούμνης».

Σίγουρα σύνθετη λέξη. Κουτσός και κούμνης. Ξέρουμε τι σημαίνει «κουτσός», στη λέξη «κούμνης» σήκωσα τα χέρια. Δεν βρήκα άκρη και σε αρχαία και σε νεοελληνικά λεξικά.

Επί του θέματος. Γιατί να αποφασίσει ο εκπρόσωπος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης ποιός να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπίκα. Ο νέος αρχιδιαιτητής δεν έχει σπίτι; Ούτε
εξοχικό. Και στο νοίκι να μένει, κύριε Κωστάκη, τον ρωτάς αν δεν φοβάται την εγκληματική οργάνωση.

Μη μου πείς ότι ο αντι-Μπίκας θα έχει την προστασία της αντιτρομοκρατικής, όπως υποσχέθηκε ο Τσίπρας. Μην τη ξεφτυλίσουμε την κουβέντα. Η «17 Νοέμβρη» σκότωνε κόσμο, μπουκάριζε σε αστυνομικά τμήματα, ανατίναζε κτήρια και τους πιάσανε μετά από 27 χρόνια.

Ποιά αντιτρομοκρατική! Όποτε γουστάρουν οι μετά την 17Ν τρομοκρατικές οργανώσεις κάνουν πάρτυ. Και παραμένουν ασύλληπτες.

Μία είναι η λύση, κύριε Κωστάκη. Στα σίγουρα η δουλειά. Να ερωτηθεί η εγκληματική οργάνωση «Πέστε μας ποιόν θέλετε στη θέση του Μπίκα;»

Μη μου πεις ποιον, ποιούς συγκεκριμένα να ρωτήσεις, κύριε Κωστάκη. Κατ’ αρχήν, ένα πρώτο βήμα, είναι να ρωτήσεις τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην εγκληματική
οργάνωση. Οι άνθρωποι δεν είναι ένοχοι, όμως και ως κατηγορούμενοι πιθανόν να σε διαφωτίσουν, κύριε Κωστάκη. Να βρεις τον αρχιδιαιτητή που δεν θα είχε αντίρρηση η
εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Σαν τις μπουζουκτσούδες πριν από τις φίρμες