ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «4» ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ξεκάθαρα πράγματα. Μιλάνε μόνα τους. Φωνάζουν τα πράγματα. Γιατί έχουμε φθάσει μέχρι εδώ; Γιατί, δηλαδή, σκοτώνονται μεταξύ τους οι «4» μεγάλοι του ποδοσφαίρου. Γιατί, για μία φορά ακόμα, διακόπηκε το πρωτάθλημα; Γιατί ρίξανε τη διοίκηση της ΕΠΟ; Γιατί «άγνωστοι» απειλούν τους διαιτητές;

Η απάντηση. Επειδή Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υποστηρίζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, και κραυγαλέα, ότι η εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ελέγχεται από τον Ολυμπιακό. Επειδή ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι παίζει καθαρά και οι άλλοι τρεις είναι υπόκοσμος και το μόνο που κάνουν να συκοφαντούν.

Γνωστά πράγματα αυτά. Και πολυεπαναλαμβανόμενα. Και με προσωπικές αιχμές. Αυτό ο Μαρινάκης, αυτό ο Αλαφούζος, αυτό ο Μελισσανίδης.

Κι έχεις την κυβέρνηση της πλάκας, την κυβέρνηση Ελάτε να γελάσουμε, να να περιμένει να λυθεί το «πρόβλημα» αν κάτσουν να τα συζητήσουν οι...''4''.

Αυτή είναι η πολιτική πρόταση του σύριζα. Να ανταλλάξουν απόψεις για το καλό του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης, που οι άλλοι τον αποκαλούν «μαφιόζο», και οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, τους οποίους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει κατά σύστημα ψεύτες, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αγωνιστική τους αποτυχία με ανύπαρκτες κατηγορίες.

Ναι, αυτή είναι η κυβερνητική πρόταση του σύριζα. Να τα βρουν οι «4». Και επειδή δεν τα βρίσκουν, φταίνε αυτοί οι ''4'', όχι η κυβέρνηση που ό,τι μπορεί με τα λόγια το κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Η αριστερά δεν παίζει με την αντιτρομοκρατική