ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ..., ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

 

Διακόπτεται το πρωτάθλημα για τους γνωστούς λόγους. Και βιάζονται να το ξαναρχίσουν όταν ισχύουν οι γνωστοί λόγοι, για τους οποίους είχε διακοπεί το πρωτάθλημα. Μιλάμε για ρεζιλίκι. Για κανονικό νούμερο επιθεώρησης καλοκαιρινής, ενώ μας εγκαταλείπει το φθινόπωρο και πιάνουμε χειμώνα.

Ρεζιλίκι παγκόσμιας εμβέλειας. Γελάει ο πλανήτης όλος για τη χώρα που με το δίκιο της διεκδικούσε από τη φίλη Τουρκία την πατρότητα του Καραγκιόζη. Μην πεις, όμως, ότι αυτά γίνονται μόνον επί Σύριζα. Ο Καραγκιόζης στην Ελλάδα είναι διαχρονικός.

Καραγκιοζιλίκια τέτοια βλέπαμε και επί κυβερνήσεων που τις λένε δεξιές, φιλοευρωπαϊκές, προοδευτικές και του κώλου τα ενιάμερα, καραγκιοζιλίκια και επί σύριζα που παριστάνει το... κάτι άλλο, την αριστερή κυβέρνηση.

Το διακόψανε οι σύντροφοι μία φορά, και δεύτερη και άντε μιά ακόμα, τρίτη στη σειρά το πρωτάθλημα. Χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό, για να αλλάξει η κατάσταση. Τίποτα. Και είναι έτοιμοι να το ξαναρχίζουν το πρωτάθλημα ακυρώνοντας έτσι, για μιά φορά ακόμα, τους λόγους για τους οποίους το διέκοψαν.

Καραγκιόζισμός. Γνήσιος. Παραδοσιακός. Ελληνικός εκατό τα εκατό.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι με τον Τσίπρα, για την εξυγίανση!