ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

Πυροδοτικός μηχανισμός στο εξοχικό του Μπίκα. Γνωστό το αποτέλεσμα. Χέστηκε ο άνθρωπος και παραιτήθηκε. Κι εγώ να ήμουν αρχιδιαιτητής το ίδιο θα πάθαινα.

Δεν το ρισκάρεις με την εγκληματική οργάνωση. Να παίξεις τον ήρωα για το κωλοποδόσφαιρο. Παράτείσαι και γλυτώνεις νέο εμπρησμό μετά το «μήνυμα» που σου έστειλαν στο εξοχικό. Επειδή αν δεν παρατηθείς έχεις να διαλέξεις...

...Ή κάνεις τα κέφια της εγκληματικής συμμορίας ή κινδυνεύεις να σου κάψουν το αυτοκίνητο, να σε στείλουν στο νοσοκομείο, αν σε λυπηθούν. Αν όχι, δεν καθαρίζεις με τόσο ελαφριά «αντίποινα».

Το πρώτο, λοιπόν, που ακολούθησε τον εμπρησμό της οικίας στη Χαλκιδική ήταν να τεθεί νοκ-άουτ ο Μπίκας και το δεύτερο να διακοπεί το πρωτάθλημα. Και σα να μη συμβαίνει κάτι, ξεχνάνε την έκρηξη στο σπίτι του Μπίκα, και ετοιμάζονται να ξαναβάλουν το πρωτάθλημα στη σέντρα. Στο μεταξύ επιτόπου σκάει άλλη έκρηξη-«μήνυμα», αυτή τη φορά σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη.

Τι σημαίνει αυτό το δεύτερο κολλητό «επεισόδιο», έστω στην Κύπρο, μετά την Χαλκιδική. Ένα, σήκω φύγε, Κουτσοκούμνη, όπως ο Μπίκας. Δύο, μην ξαναρχίσετε το πρωτάθλημα. Εδώ είμαστε.

Ποιός δεν θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα; Εγώ! Άρα, είμαι ύποπτος και για την τρομοκρατική ενέργεια στον Μπίκα και στον Κωστάκη τον Κύπριο. Ναι, δεν θέλω να αρχίσει πάλι αυτό το κωλοπρωτάθλημα.

Ποιός είναι ύποπτος και γιατί πραγματικά δεν θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, και γιατί, όπως λέει ο Αλέξης Κούγιας, βάζει μπόμπες για προβοκάτσια. Να προβοκάρει. Να χρεώσει υποψίες σ’ άλλους. Ποιός;

Διαβάστε ακόμα:

Ντροπή να συνεργάζονται με τον Κουτσοκούμνη