ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ

πηγή: Intime
 

«Κάτσε καλά, διαφορετικά θα σου κόψουμε τον κώλο...». Εκεί έφθασε το έργο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός να 'ναΙ έτοιμος να πει στον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης: «Κάτσε καλά, δεν πάει άλλο...Έχει ξεφτυλιστεί η κυβέρνηση. Μαζέψου, διαφορετικά θα βλαστημήσεις το γάλα της μάνας σου, με τη ζημιά που θα πάθεις εκτός ποδοσφαίρου...».

Σε ποιόν θα ξηγηθεί έτσι ο Τσίπρας; Σ’ αυτόν, σ’ αυτούς που υποψιάζεται ότι είναι οι φορείς ανωμαλίας στο πρωτάθλημα. Και γιατί θα αντιδράσει έτσι ο πρωθυπουργός; Επειδή τα αίσχη στο χώρο των γηπέδων καταδεικνύουν τη γύμνια, την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει πολιτικά το πρόβλημα.

Επί της ουσίας, μέχρι σήμερα, κοντά στα δύο χρόνια ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του έκαναν τόσα όσα ένας απλός φίλαθλος, ένας ανώνυμος ποδοσφαιρόφιλος. Επί της ουσίας. Με τα λόγια και με τον Κοντονή ο Σύριζα έκανε πολλά, πράγματι. Ατέλειωτα λόγια. Ατελείωτα σάλια.

Δεν βγαίνει τίποτα με τα σαλιαρίσματα. Απεναντίας, το «σύστημα» κατάλαβε ότι οι «διώκτες» του είναι της πλάκας. Νουμεράδες. Και αφού οι μαφιόζικες ενέργειες με απειλές στα σπίτια, με εμπρησμούς κ.α. δεν σταματάνε... Και αφού δικαιοσύνη και αστυνομία, επί της ουσίας, δεν έβαλαν τους ενόχους στη θέση τους, δεν υπάρχει άλλο «μέτρο» παρά η αυστηρή, προσωπικού τύπου, ''προειδοποίηση''.

Τελικά, θα το τολμήσει ο Τσίπρας αυτό που σκέπτεται; Αυτό που έχει αποφασίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Φιλοαριστεροί όλοι οι μεγάλοι λόγω Τσίπρα