ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΧΙ... ΤΣΙΠΡΑΣ

πηγή: Intime
 

Ψάχνουνε ποιός είναι ο Σταύρος Τριτσώνης που ο “πράκτορας” του Ινφαντίνο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έκανε αρχιδιαιτητή. Ποιά ντέρμπυ έχει σφυρίξει, ποιά ομάδα έχει ευνοήσει. Απαράδεκτα πράγματα. Φτηνά.

Όποιος κι αν επιλεγόταν, όλο και κάτι θα έβρισκαν να του χρεώσουνε. Ακόμα και ο Μπίκας που του κάψανε το σπίτι, που κάθε μήνα απαραιτήτως θα πάει στο Άγιον Όρος, έχει τα μελανά σημεία του. Δεν γίνεται σ' ένα τόσο διεφθαρμένο ποδόσφαιρο να την βγάλει άσπιλα και αμόλυντα κάποιος μετά από 10 και 20 χρόνια.

Στο φινάλε, για κάντε μου τη χάρη. Περιμένετε να βγάλει το φίδι, μαύρος κροταλίας σκέτος, όχι την καταπράσινη σαύρα της αυλής, από την τρύπα ο… Τριτσώνης; Ντροπή, ρε. Ντροπή σ’ όλους.

Δεν υπάρχει υφυπουργός αθλητισμού. Ούτε πρωθυπουργός. Διακοσμητικά στοιχεία είναι και η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Αλήθεια, από την άλλη, τι μπορούν όλοι αυτοί, που κάνουν χόμπυ, είναι ερασιτέχνες, ούτε πληρώνονται. To μείζον ζητούμενο είναι τι δουλειά θα παρουσιάσει ο Τριτσώνης. Απ’ αυτόν εξαρτάται η… εξομάλυνση του πρωταθλήματος. Α, να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Πολλοί σούταραν ένας έβαλε γκολ