ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Μεγάλη και περιπετειώδη νίκη βούτηξε ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία με το τρίτο του και φαρμακερό γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Φιορεντίνα. Το 3-2 δίνει ελπίδες πρόκρισης στο γιουρόπα. Με το… πρόβλημα του ΠΑΟΚ τι χαμπάρια, για να μη ξεχνιόμαστε;

Εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ στους οκτώ αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε επτά γκολ. Που να πάει η ομάδα μ’ ένα γκολ σε κάθε αγώνα. Πουθενά δεν πάει.

Τρία γκολ έβαλε στην Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ και μπράβο για το «2», έστω κι αν ο αντίπαλος έπαιξε με αναπληρωματικούς. Η νίκη είναι νίκη. Επιμένω, όμως. Ακόμα κι αν καταφέρει τελικά να πάρει την πρόκριση στους «32» του γιουρόπα ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι δεν θα λύσει το πρόβλημά του. Ότι είναι δυσκοίλιος στο γκολ.

Η Φιορεντίνα επειδή σέβεται τον εαυτό της έπαιξε από την σέντρα μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα η Ξάνθη π.χ. θα κατέβει με δύο πούλμαν στον άμυνα και θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ να σκοράρει. Τον ΠΑΟΚ που έχει δύο ταχύτατες επιθετικές πτέρυγες, τον Κάμπος και τον Ροντρίγκεζ, που δεν τους αξιοποιεί.

Σε τρία ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ. Γι’ αυτό έχασε από τον Πανιώνιο και παραχώρησε «Χ» σε Ξάνθη και Βέροια. Το 3-2 εκτός εξαφανίζει με τρόπο μαγικό το πρόβλημα υοτ ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμα:

Πότε Βούδας, πότε Κούδας