ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

πηγή: Intime
 

Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη την ομάδα που είχε νικήσει εκτός έδρας, την Γιουνγκ Μπόυς από Ελβετία μεριά. Είχε τόσο κακή απόδοση που προκάλεσε τις αποδοκιμασίες της εξέδρας. Επιτυχία!

Έτσι παρουσιάστηκε, ως επιτυχία, το 1-1 και η απογοητευτική εμφάνιση του πρωταθλητή. Από τα μήντια που απευθύνονται στην μειοψηφία των γάβρων. Να το πούμε κι αυτό, με την ευκαιρία.

Τα πρωτοσέλιδα δεν αγοράζονται από τις μεγάλες μάζες των οπαδών του Ολυμπιακού. Και της κάθε ομάδας, άλλωστε. Τα πρωτοσέλιδα ζητάνε το ευρώ από τους «σκληροπυρηνικούς», τους «αρρώστους».

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ομάδα με σταθερή και μόνιμη παρουσία στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ, ξέπεσε στο γιουρόπα και οι δικοί του υπερασπιστές και προστάτες του ονόματος χειροκροτούν την επιτυχία της πρόκρισης στους... «32» του γιουρόπα.

Αυτό θέλει ο σαλταρισμένος οπαδός. Τη νίκη. Την πρόκριση. Την επιτυχία. Το συναίσθημα ότι κατάφερε κάτι η ομάδα του. Αυτό του προσφέρουν τα πρωτοσέλιδα. Ακόμα κι όταν υποβιβάζουν την ομάδα του.

Από ποιόν αντίπαλο πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός; Κι όχι μόνον αυτό, προκρίθηκε και μία ομάδα της Κύπρου, όχι της Αγγλίας και της Γερμανίας. Δεν απέκλεισε την Άρσεναλ και την Αθλέτικο, την Μίλαν και την Μπάγερν. Επιτυχία για τον Ολυμπιακό είναι που απέσπασε το «Χ» από το Γιουνγκ Μπόυς, και την απέκλεισε, όπως και κάποια Αστάνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ασε μας ρε Τσόρι, με τις μπαρούφες σου