Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ... ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

πηγή: Intime
 

Αυτά δεν γίνονται σε κανένα μέρος του κόσμου. Σε κανένα. Και στις πιο πρωτόγονες κοινωνίες. Τις πιο απολίτιστες που έχουν πολύ κοντινή επαφή με ζούγκλες. Στις πιο απομονωμένες χώρες του πλανήτη.

Το πιο φοβερό; Αυτά γίνονται μόνον στην Ελλάδα και δεν προκαλούν εντύπωση! Τα έχουμε συνηθίσει χρόνια, δεκαετίες. Ποιό είναι το θέμα συζήτησης;

Γιατί, απορούν κάποιοι που στέκονται με λογική στα πράγματα και δεν έχουν αφεθεί να παρασυρθούν από την ελεεινή πραγματικότητα, ξανάρχισε το πρωτάθλημα; Γιατί; Ποιός ο λόγος να ξανανοίξουν τα γήπεδα για να δείξουν οι κάμερες άδειες κερκίδες και αντιποδόσφαιρο;

Την απάντηση την έδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Και είναι μία πέρα για πέρα πολιτική δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα, που συμφώνησε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Επειδή δεν πρέπει να σταματήσει η ξεφτύλα. Όλα αυτά που διασύρουν την Ελλάδα, όλα αυτά τα αίσχη που τρώμε στην μάπα εδώ και δεκαετίες, είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνονται. Γι’ αυτό από προχθές Σάββατο ξανάρχισε το πρωτάθλημα.

Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι Αστέρας-Λάρισα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση και μιλάει για Παράγκα, για εγκληματική οργάνωση, για στημένη διαιτησία και ενοχοποιεί την ΠΑΕ Αστέρας. Που αλλού γίνονται αυτά; Πουθενά.

Απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας. Ανταπάντηση ο Κούγιας και τα «υπονοούμενα» του είναι περισσότερο κατηγορίες, αυτή τη φορά χαρακτηρίζει «κομμάτι του συνεργείου» τον Αστέρα και αναφέρεται στον κοριό της ΕΥΠ. Νέα ανταπάντηση του Αστέρα, με υβριστικό περιεχόμενο στον Αλέξη Κούγια.

Ολοφάνερο. Το γιατί ξανάρχισε το πρωτάθλημα. Για να το εξυγιάνει ο Τσίπρας. Για να...συνεχίσει τον αγώνα του, μετά τα καλά αποτελέσματα των δύο πρώτων χρόνων της κυβέρνησης σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη! Το βαρύ φορτίο του Αλαφούζου