ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

πηγή: Intime
 

Να φύγει Στραματσόνι πιέζουν οι παναθηναϊκάρες. Οι έχοντες λόγο στην ομάδα. Έτσι πάει. Αυτός που δηλώνει οπαδός, άρρωστος, αθεράπευτος οπαδός, είτε δημοσιογράφος είναι, είτε οργανωμένος, έχει το δικαίωμα της άποψης. Ακόμα και για τα «εσωτερικά» της ομάδας ως παραδιοίκηση. Παρά την διοίκηση.

Έτσι πάει στις ομάδες μας. Μία ζωή υποστηρίζει, υποφέρει πολεμάει για το καλό της ομάδας, άρα πάντα για το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού, λέει τι πρέπει να γίνει.

Να φύγει ο Στραματσόνι. Διώξτε τον, όπως πριν από το συμβόλαιό του διακόπηκε η συνεργασία με τον Αναστασίου. Και πήγε καλύτερα ο Παναθηναϊκός; Όχι. Πήγε χειρώτερα. Δεν ωφέλησε η απόλυση του Αναστασίου, ούτε και η πρόσληψη Στραματσόνι.

Να φύγει ο Ιταλός. Και ποιός να έρθει; Ο κανένας. Πόσο πιο άσχημα θα στέκεται στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός χωρίς προπονητή;

Να φύγει ο Στραματσόνι είναι μία κουβέντα. Γιατί να φύγει; Για να παίξει η ψευδαίσθηση ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι ο προπονητής. Μήπως δεν είναι θέμα προπονητή, μόνον προπονητή, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον Παναθηναϊκός;

Να φύγει και να πάει στο καλό και ο Σταματσόνι. Δεν φθάνει μόνον η απόλυση του προπονητή! Όσο ανεπαρκής, κι αν είναι πράγματι ακατάλληλος ο Ιταλός, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν λύνεται μ’ έναν άλλον Αναστασίου. Έναν άλλον Στραματσόνι.

Σε λάθος δρόμο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όσο προσπαθεί να επιβιώσει ως Παναθηναϊκός χωρίς να 'ναι πλέον...Παναθηναϊκός. Αν θέλει κάποιος να πλησιάσει ορθολογικά το «πρόβλημα Παναθηναϊκός» θα συμφωνήσει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το... «Α». Να ξεκινήσει το κτίσιμο της ομάδας από το άλφα. Από την αρχή. Από το μηδέν. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός είναι απίθανο να ξαναφθάσει στο επίπεδο του πάλαι ποτέ ευρω-Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Αν η Κέρκυρα ήταν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός