ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Το τελευταίο που έχει σημασία είναι αν έχει δίκαιο ο Ίβιτς σ’ αυτά τα φοβερά που είπε μετά την ήττα στην Τούμπα από τον Ατρόμητο. Ούτε, επίσης, έχει σημασία αν υποστηρίζει κάποιος πως δεν έπρεπε, πως καλώς είπε Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Άλλο είναι εκείνο που στέκεσαι. Ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ διχάστηκε.

Κι όχι μόνον διχάστηκε ο κόσμος, αλλά και κάποιοι παοκτσήδες είναι έτοιμοι να...σκυλιάσουν; Εδώ είναι τα δύσκολα.

Επώνυμοι παοκτσήδες, παλιοί ποδοσφαιριστές καταδίκασαν τις «αποκαλύψεις»(;) του Ίβιτς. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει απ’ αυτά. Δεν ψάχνει το σωστό. Ποιός έχει δίκιο. Αυτά είναι για τα δικαστήρια, όπου η κάθε πλευρά λέει τα δικά της, και ο εισαγγελέας είναι η τρίτη πλευρά. Και μετά αποφασίζει η έδρα.

Αυτό το τσογλάνι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας κάνει τα όργια των οργίων και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άφησε πεινασμένα σκυλιά γιατί ήθελε να τα ταίσει με αξιωματούχο του καθεστώτος. Που ήταν και συγγενής του. Τον έριξε στα λυσσασμένα από την πείνα σκυλιά και τον κομμάτιασαν τον ένοχο, αυτόν που δεν ήθελε το καλό της ομάδας. Της χώρας.

Τα σκυλιά της Τούμπας θα τον κατασπαράξουν τον Τζαβέλλα. Γιατί; Δεν τον γούσταραν που δεν τον γούσταραν, τον «έδωσε» ο Ίβιτς ως «αρχηγό της κλίκας» στον ΠΑΟΚ, άντε τώρα να περάσει φίμωτρο στα παοκτσήδικα σκυλιά της Βόρειας Κορέας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανύπαρκτος Ιβάν ξεφτύλισε όσους τον γλύφανε