ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ «ΧΟΝΤΡΟ ΘΕΜΑ»

πηγή: Intime
 

Ολοφάνερο είναι η προσπάθεια από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τρόπο σοβαρό και «πειστικό», να... διασκεδάσουν τη μπόμπα που έριξε ο προπονητής της ομάδας. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να εμφανίζεται ο επίσημος, όχι ο ΠΑΟΚ της εξέδρας, και ο ΠΑΟΚ των μήντια, ότι δεν τρέχει... τίποτα. Δεν συνέβη... τίποτα.

Έτσι συνελήφθη ο Σάββας Ξηρός, κι έτσι ξεδοντιάστηκε μετά από 27 χρόνια τρομοκρατικής δράσης η «17 Νοέμβρη». Μετά το λάθος του τρομοκράτη όταν απασφάλισε τον εκρηκτικό μηχανισμό, με συνέπεια και να προδοθεί και να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που ακόμα τον ταλαιπωρούν.

Απομακρύνεται από την ομάδα ο Τζαβέλλας μία μόλις ημέρα μετά τη μπόμπα Ίβιτς, και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι το ένα με το άλλο είναι...άσχετο. Κι αν πράγματι μέσα στους παίκτες που δεν θέλουν να κερδίζει η ομάδα, ο Ίβιτς δεν εννοεί τον...Τζαβέλλα, τότε γιατί τον καθάρισαν επιτόπου σαν αυγό;

Δεν πνίγεται τόσο χοντρό θέμα που άνοιξε ο Ίβιτς, είτε αυτό είναι υπαρκτό, είτε μία σκέτη δικαιολογία μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Οι βαριές κουβέντες κατά ποδοσφαιριστών από τον Ίβιτς, ο οποίος στην πραγματικότητα επιμένει(!) με νέες δηλώσεις του, αφήνουν σημάδια. Δεν επουλώνονται με λόγια. Με διαρροές σε ρεπορτάζ με σκοπό να αποπροσανατολίσουν, να θολώσουν τα πράγματα.

Δεν είναι ο Τζαβέλλας, δίκαια, άδικα, το μόνο θύμα των «αποκαλύψεων»(;) Ίβιτς. Ακόμα ο ΠΑΟΚ με εσωτερικές παρενέργειες δεν έχει αρχίσει να πληρώνει το κόστος των «αποκαλύψεων» του προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια ομάδα θα τολμήσει με Τζαβέλλα!