ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

πηγή: Intime
 

Ένας δανεικός παίκτης νίκησε την Λάρισα. Με δικό του γκολ απέκλεισε την ομάδα, την Λάρισα, στην οποία άνηκε. Πολύ καλά της έκανε! Αυτό λέω εγώ. Ο Αλέξης Κούγιας, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, τα έβαλε με τον παίκτη, κάποιον Γιαννιτσάνη, τον οποίον είχε δανείσει επειδή αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον αντίπαλο, τα Τρίκαλα.

Έχει δίκαιο ο Κούγιας!

Τελικά, ποιό είναι το σωστό; Αυτό που «ισχυρίζεται ο Κούγιας, ότι ο δανεικός δεν έπρεπε να παίξει ενάντια στη Λάρισα, στην οποία ανήκει; Το σωστό είναι όπως το βλέπει ο καθένας!

Η δική μου γνώμη. Αν ήμουν Κούγιας, αν ήμουνα το αφεντικό της Λάρισας, θα ένοιωθα περήφανος που ένας δικός μου παίκτης τίμησε τον επαγγελματισμό του και τη φανέλα που φορούσε.

Να ξέρουμε τι λέμε. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή, όχι για πατριώτη, ούτε για στέλεχος κόμματος, που πουλάει παραμύθι φούρναρης ιδεολογία και διαφορετικότητα. Έλα, όμως, που ο κόσμος παραμένει...ρομαντικός. Που δεν δέχεται «ιδιοκτησίας» της ομάδας του ποδοσφαιριστή να στρέφεται εναντίον της. Μα, βρε, μαλάκες, δεν στρέφεται εναντίον της ομάδας «του». Τη δουλειά του κάνει.

Ακόμα και στην Αγγλία ο δανεικός δεν παίζει κόντρα στη ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο. Γιατί; Είπαμε. Επειδή ο κόσμος είναι και ρομαντικός, αλλά και...καχύποπτος.

-Παίζει καλά ο δανεικός; Το κωλόπαιδο θέλει να πάρει εκδίκηση.

-Δεν παίζει καλά, κι όχι από σκοπιμότητα, ο δανεικός; Το κωλόπαιδο μας δουλεύει, θα σκεφθούν οι οπαδοί της ομάδας που τον δανείστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Και για Τσίπρα έχει θέση στον Παναθηναϊκό