ΕΙΝΑΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΟΧΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Χαμός! Δεν θέλει να μείνει άλλο στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες. Σοκ! Ένας ποδοσφαιριστής ποιοτικός και σε «ανοιξιάτικη» ηλικία δεν είναι απλά απαραίτητος, ειδικά στον ΠΑΟΚ. Κάτι περισσότερο. Τον βρήκες αυτόν τον αραπάκο; Στοχευμένα, ξώφαλτσα, από τύχη, όπως και να έκατσε η τράπουλα. Κτίζεις επάνω του!

Άρα, δεν στέκουν σε σοβαρή κουβέντα καφενείου τα περίεργα που ακούγονται από τον ΠΑΟΚ. Ότι ο παίκτης παραχωρείται αν υπάρχει συμφέρουσα οικονομική πρόταση. Ότι θα πάρουμε άλλον στη θέση του, ισάξιο ή καλύτερο. Γραφικότητες εποχής μεσοπολέμου, τότε που το τόπι παιζόταν σε ξερό γήπεδο.

Το συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν είναι να πουλήσει έναν παίκτη που έχει ανάγκη! Ούτε να...ψάξει μετά να βρει κάποιον άλλον στη θέση του, ακόμα και με λιγώτερα φράγκα. Μη μπερδεύουμε το άλφα και βήτα πόσο με την πολυτιμότητα ενός ποδοσφαιριστή. Πέρα απ’ αυτό.

Ο ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο με μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη, δεν έχει την πολυτέλεια να πουλάει. Ειδικά ο ΠΑΟΚ! Που ακόμα(!) δεν έχει μπει στη διαδικασία της ορθολογικής οικοδόμησης ομάδας. Δεν το ξέρει αυτό το έργο ο ΠΑΟΚ. Ούτε και ποιό είναι το μέγα νόημα της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή. Γιατί ψωνίζεις, αλλά και γιατί παραχωρείς ποδοσφαιριστή.

Το «θέμα Ροντρίγκες» δεν το άνοιξε ο ΠΑΟΚ, για να κάνουμε ταμείο. Άρα, δεν έχει σημασία καν η κουβέντα «πουλάμε σε καλή τιμή». Ο «Μπάγκς Μπάνυ» Γκάρυ είναι που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον του ως καριερίστας. Ουσιαστικά, δηλαδή, έχει ξεγράψει τον ΠΑΟΚ. Και έχει επιλέξει άλλο επαγγελματικό περιβάλλον, αυτό της Γαλατά.

Αυτό είναι το θέμα, όχι να βρεθεί ο αντι-Ροντρίγκες, έστω και ένα όνομα που δεν θα είναι αγιοβασιλιάτικο. Για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις της απώλειας.

Διαβάστε ακόμα:

Ψυχολογικά εκτός ΠΑΟΚ είναι ο Ροντρίγκεζ