ΦΑΡΜΑΚΙ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Ούτε τα δεύτερα του Παναιτωλικού, που έπαιξε με πολλές αλλαγές στο ΟΑΚΑ, δεν κέρδισε η ΑΕΚ. Μια ακόμα ισοπαλία, ένα ακόμα 0-0 για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι πλέον επιβεβαιώνουν ότι δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίζει ως ομάδα κορυφής. Ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει, να διεκδικήσει κάτι.

Χάνει, συνεχώς χάνει έδαφος κάτω από τα πόδια της αυτή η ΑΕΚ και πλέον αναζητείται μήπως φταίει κάποια κατάρα που την στοιχειώνει και δεν μπορεί να της δώσει μια νίκη. Κι αν δεν πρόκειται για κατάρα, σίγουρα αυτή η ανικανότητα παραγωγής θετικών αποτελεσμάτων, και σε παιχνίδια έδρας, μάλιστα με αντιπάλους μικρότερων κυβικών, θα πρέπει να αποδοθεί στην έλλειψη ηθικού. Τι άλλο;

Μ’ ένα μόλις κλικ επάνω, που θα της χάριζε η καλή ψυχολογία, η ΑΕΚ πιθανότατα να είχε σήμερα τουλάχιστον 10 βαθμούς επιπλέον. Παιχνίδια δικά της στο ΟΑΚΑ τα έχασε, δηλαδή δεν τα κέρδισε, όπως π.χ. με Ηρακλή, με Πανιώνιο, με Γιάννενα, με Ατρόμητο. Όπως και το «Χ» στην Κέρκυρα.

Μια άλλη σαιζόν είναι αυτή για τους φαρμακωμένους αεκτζήδες. Καμία σχέση με την περασμένη, την πρώτη της επιστροφής. Το κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησαν από τον Ολυμπιακός μοιάζει πολύ μακριά. Σχεδόν ξεχασμένο.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλος άνδρας ο Γκουαρδιόλα, μεγάλη σκέψη