ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ... ΟΥΕΜΠΛΕΥ

πηγή: Intime
 

Αν είναι δυνατόν, ρε! Να πεις για τη δολοφονία του Τζων Κένεντυ, πριν από 50 τόσα χρόνια και βάλε, να το καταλάβω. Είναι ένα θέμα που δεν σταματάει ποτέ να γεννάει αποκαλύψεις, φανταστικές και πραγματικές. Το ίδιο ο θάνατος του Τσε, της Μέρυλιν Μονρώ, του Έλβις Πρίσλεϋ.

Ψοφάει ο άλλος να γαργαληθεί με κάτι εντυπωσιακό. Για όποιον διάσημο πεθάνει, από κοντά θα σκάσει ένα... μυστήριο, πως έφθασε το τέλος του. Και σε κάθε πολυπαιγμένο γεγονός. Όχι, όμως, ρε, να ξεθάψουν το Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 3-0, που έδωσε την πρόκριση στο Ουέμπλεϋ και στον τελικό της Ευρώπης, το 1971. Μιλάμε για στημένη δουλειά σε βάρος των βαζέλων. Κάποιος πούστης έβαλε δάκτυλο.

Ο παικταράς Κάρασι του Ερυθρού Αστέρα μετά από 45 χρόνια(!) ισχυρίστηκε ότι οι συμπαίκτες του ήταν ναρκωμένοι και σα ζόμπυ έδωσαν την ρεβάνς του 4-1 στη Λεωφόρο. Τίποτα δεν αποκλείεται! Ήταν τέτοια η κάβλα της πρόκρισης που πιθανότατα να έγινε η βρωμοδουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά! «Κάτι» έριξαν στο νερό και από τον Ολυμπιακό, επί προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, στους μπασκετμπωλίστες της ρωσικής ΤΣ.Σ.ΚΑ.

Άλλο είναι το θέμα. Η πλάκα που γίνεται σήμερα στους βάζελους. Χεστήκανε για την αποκάλυψη του Κάρασι! Γιατί, όμως, τους...θυμίζουν τέτοιες εποχές που ο Παναθηναϊκός είναι στα πολύ down, που δεν υπάρχει πλέον Παναθηναϊκός στο χάρτη της Ευρώπης. Τους ξαναζωντανεύουν περασμένα μεγαλεία και να πονάνε οι φουκαράδες με τις θύμησες τις καλές.

Διαβάστε ακόμα:

Χαϊδεμένο παιδάκι ο Φορτούνης