ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν μπορώ να σκεφθώ τον εαυτό μου, αν ήμουν υπεύθυνος σε ΠΑΕ, ότι θα συμφωνούσα με προπονητή, εάν προηγουμένως δεν είχα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη γι αυτόν. Εάν δεν είχα παρακολουθήσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τη δουλειά του προτεινόμενου προπονητή. Του υποψήφιου προπονητή. Αν δεν τον κοζάριζα στις καθημερινές προπονήσεις. Εκεί φαίνεται η κλάση, ο χαρακτήρας και η επικοινωνιακή δυναμική του επαγγελματία. Στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις προπονήσεις.

Προπονηταράς, λέει, είναι ο τάδε. Δεν μ’ ενδιαφέρει! Έχει πάρει πρωταθλήματα. Δεν μ’ ενδιαφέρει! Έχει βγάλει παίκτες. Δεν μ’ ενδιαφέρει!

Ως σοβαρή ΠΑΕ μ’ ενδιαφέρει να έχω υπεύθυνη άποψη για 5-10 προπονητές που σήμερα εργάζονται σ’ άλλες ομάδες. Κι εγώ, ο αρμόδιος, κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί έναν από αυτούς να τον συστήσω στην προεδράρα μου.

Κανένα αφεντικό ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει όσα ο επιλεγμένος απ’ αυτόν τεχνικός του διευθυντής. Ο προεδρικός τεχνικός σύμβουλος, ας τον πούμε κι έτσι. Αυτός αποφασίζει για τον προπονητή. Αυτός, δηλαδή, επιλέγει και προτείνει τον προπονητή. Αυτός, το δεξί χέρι του αφεντικού της ΠΑΕ δίνει τις εξετάσεις του.

Τον Μοράις ποιός τον έφερε στην ΑΕΚ; Μόνος του, πάντως, αποκλείεται να ήρθε ο Πορτογάλος.

Διαβάστε ακόμα:

Εχθρός ο γιατρός στον ΠΑΟΚ