«ΕΥΤΥΧΩΣ» ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ Η ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Εάν η ΑΕΚ κέρδιζε στο Αγρίνιο. Εάν το σκορ στο παιχνιδάκι με τον Παναιτωλικό είχε «σταματήσει» στο 2-1 υπέρ της ΑΕΚ. Εάν η ΑΕΚ έσπαγε το ρόδι με νίκη εκτός έδρας, ε, αυτό θα ήταν σκέτη κοροϊδία. Επειδή υπάρχουν εκείνοι που γουστάρουν να κοροϊδεύονται από ένα αποτέλεσμα. Έστω κι αν αυτό το αποτέλεσμα σε ξεγελάει, κουκουλώνει το αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ.

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΚ, που απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση. Από διαπρεπή χειρούργο, όχι κάποιον κομπογιανίτη, ούτε έναν ξεπερασμένο επιστήμονα, με γνώσεις και εμπειρίες πεπερασμένων δεκαετιών.

«Ευτυχώς», λοιπόν, που συνεχίστηκε η κατρακύλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Χίλιες φορές ευτυχώς! Για να υπάρξει αντίδραση, επιτέλους. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την απόφαση να κλείσει το βιβλίο, όχι απλά να γυρίσουν σελίδα.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ΑΕΚ. Για να δοθεί το ΤΕΛΟΣ, το οριστικό τέλος αυτής της νοσηρής κατάστασης που συνεχώς χαμηλώνει την ομάδα. Ας ξεχάσουν τις «διορθωτικές» κινήσεις. Αλλαγές και ενισχύσεις. Υπάρχει Νο1 η καταδίκη του χθες και του σήμερα. Και Νο2 η αρχή του Αύριο.

Διαβάστε ακόμα:

Το λόγο έχει ο Μελισσανίδης