ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Γιατί να μην κρατηθεί στην δεύτερη θέση που βρίσκεται ήδη η Ξάνθη. Δεν είναι δύσκολο, όταν οι γνωστοί «ύποπτοι» μεγαλοθεσίτες του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχουν τα προβλήματά τους. Ειδικά ο ΠΑΟΚ, αν δεν κουβαλάει το πρόβλημα, σίγουρα θα το...αναζητήσει για να αυτοφρεναριστεί.

Κι όμως! Η Ξάνθη, επειδή είναι Ξάνθη, δηλαδή φανέλα χαμηλού αιθερικού, χωρίς «σήμα» δυνατό, δεν θα αντέξει μέχρι το τέλος. Αποδεδειγμένο. Ζαλίζεται, παθαίνει σκοτοδίνη, ιλίγγους η «μικρή» ομάδα όταν η αξία της αλλά και η αγωνιστική ανεπάρκεια των «μεγάλων» την σπρώξουν υψηλά.

Πέρα απ’ αυτό. Μεγάλη δοκιμασία περιμένει από σήμερα την Ξάνθη. Ένα πρόγραμμα έξι αγώνων όπου για να πάρει πόντο θα χρειαστεί να χύσει αίμα. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσει: Ολυμπιακό εκτός, ΑΕΚ εντός, Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ΠΑΟΚ εντός, Ατρόμητο στο Περιστέρι, Παναθηναϊκό εντός.

Σήμερα, λοιπόν, η Ξάνθη παίζει στο Καραϊσκάκη. Πιθανή η έκπληξη. Να πάρει αποτέλεσμα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Περισσότερο πιθανή είναι η άλλη έκπληξη. Να κάνει γκέλα στο γήπεδό της αύριο, μεθαύριο η Ξάνθη με ομάδα που σήμερα έχει τους μισούς βαθμούς της. Γιατί; Είπαμε. Επειδή είναι Ξάνθη. Επειδή δεν έχει προηγούμενα χιλιόμετρα στην κορυφή.

Κατά τα άλλα, το ντέρμπυ κορυφής απόψε στο Καραϊσκάκη του πρωταθλητή και πρωτοπόρου Ολυμπιακού με την δεύτερη της βαθμολογίας Ξάνθη, είναι «ντροπή» για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ιβιτς δεν γουστάρει τον Περέιρα