ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΙΒΙΤΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης, ούτε Ιβάν Σαββίδης και Μαρινάκης. Με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες ο Χριστοβασίλης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ, προκειμένου αυτή να παραμένει στην σούπερ ληγκ. Τις βαθειές ανάσες ο Χριστοβασίλης τις παίρνει όταν του κτυπήσουν την πόρτα οι ΠΑΕ κορυφής του πρωταθλήματος για να ζητήσουν ποδοσφαιριστή.

Δεν φθάνει στον Χριστοβασίλη να παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή π.χ. στον ΠΑΟΚ. Θέλει ο ποδοσφαιριστής και να παίζει στον ΠΑΟΚ! Να ξέρει η πιάτσα ότι «το μαγαζί ΠΑΣ Γιάννινα» βγάζει καλό πράμα. Μόνον έτσι θα έχει πελάτες και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό.

«Εχθρός» του Χριστοβασίλη είναι ο Ίβιτς. Τα έχει και με τον αδελφό του προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Ηλία. Γιατί; Επειδή ο Βλάντο δεν χρησιμοποιεί τους παίκτες που παίρνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι... σαμποτάρει τη φήμη του μαγαζιού. Του «εργοστασίου» ΠΑΣ Γιάννινα.

Έχει φτιάξει «όνομα» ο Πανιώνιος. Ότι σχεδόν σίγουρο είναι πως θα πιάσει ο παίκτης που θα αγοραστεί από την Νέα Σμύρνη. Ο Χριστοβασίλης είναι επόμενο να θέλει να προστατεύσει το προϊόν του, την παραγωγή του.

Να, γιατί η κόντρα του με τον Ίβιτς βγήκε στον αέρα. Δήθεν διότι ο Χριστοβασίλης δεν φρόντισε τον... αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Στην πραγματικότητα επειδή ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κατά τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, αμφισβητεί την αξία των ποδοσφαιριστών που παραχωρεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβιτς ή Χριστοβασίλης είναι ο Τσίπρας;