ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

 

Το καλοκαίρι όρισε ο Αλέξης Κούγιας το χρόνο που πουλάει την ΠΑΕ Λάρισα. Ο δικηγόρος ενεργεί πάντα σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, όχι κουτουρού μπουγάτσα. Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, η μόνη αγωνία του είναι να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, γι αυτό προς το παρόν δεν συζητάει παραχώρηση του πακέτου μετοχών. Δεν αποκλείεται, η πρόθεση του να φύγει από την ΠΑΕ Λάρισα να μην ισχύει, μετά το τέλος του καλοκαιριού. Ανοικτός στην εξαγορά της ΠΑΕ από κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή είναι μόνον το καλοκαίρι.

Ασόβαρα πράγματα. Να χάνει ο Κούγιας το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να του την πέφτουν του μεγαλομετόχου της Λάρισας. Όπως ασόβαρο είναι να λέει ο Κούγιας ότι πουλάει, ενώ δεν θέλει να φύγει από την Λάρισα. Η κουβέντα μας είναι σοβαρή, όμως.

Και που θα πάει ο Αλέξης αν φύγει από την Λάρισα; Μήπως έχει βρει κιόλας άλλη ομάδα. Τον επόμενο σταθμό του. Παίζει και η περίπτωση του ΠΑΟΚ. Έχει δηλώσει φίλος του Ιβάν. Κι ακόμα ότι έχει ανοικτή πρόσκληση από τον Ρώσο να κάνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ως μαχόμενος παράγων, και πολύπειρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;