Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

Τι θα πει στη συνέντευξη που έχει προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος; Βασικά, δύο πράγματα. Το ένα, και με τον πιο διακριτικό τρόπο, ότι έχει βάλει τόσα εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του. Θα λέει την αλήθεια.

Αναμενόμενο, όμως. Ο Παναθηναϊκός, για να μην τον πάρει η κάτω βόλτα, στο στύλ ΑΕΚ και Άρεως που αγωνιστικά κατέληξαν στην Β’ εθνική, χρειάζεται κάποιον να βάζει το χέρι στην τσέπη. Ο Αλαφούζος, άλλωστε, δεν είναι πλέον... εκπρόσωπος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ούτε κάποιος ανεύθυνος χορηγός και συνεργάτης. Το μαγαζί «Παναθηναϊκός» ελέγχεται 100% από τον ίδιον, μετοχικά.

Το δεύτερο που σκέπτεται να πει ο Αλαφούζος στη συνέντευξη του είναι πως παραχωρεί την προεδρία της ΠΑΕ σ’ άλλον.Σύμφωνα με πληροφορίες ο «άλλος» είναι έτοιμος, έχει βρεθεί. Πρόκειται για τον 27χρονο Κερκυραίο Σπύρο Βλάχο, πρόεδρο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Κι αν δεν ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος, τον έχει ήδη στην καβάτζα ο Αλαφούζος, σε περίπτωση που τα άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού ξεσηκώσουν πάλι τον κόσμο.

-Δεν με θέλετε; Φεύγω! Και στη θέση μου βάζω έναν απ’ εσάς, τον και γαμώ τους Παναθηναϊκούς, τον άξιο και οραματιστή Σπύρο Βλάχο.

Αυτη την εξήγηση θα κάνει ο Αλαφούζος. Υπ’ όψιν ότι μετά το 3-0 του Ολυμπιακού ο Βλάχος, που είναι επαγγελματικό στέλεχος στη ΠΑΕ, και ουσιαστικά αυτός εκπροσωπεί την εταιρεία, τον περασμένο Νοέμβριο ανέλαβε συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αρχηγός, κι όχι βοηθός του Σύλβα και του Σαραβάκου.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΙ