ΨΩΝΙΑ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Αλήθεια, ο Αλαφούζος έχει ιδέα για το πλάνο... του, το... δικό του πλάνο, όπως το παρουσίασαν κατά αποκλειστικότητα(!). Είναι αδύνατον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επεξεργάζεται μπίζνες πλάν, το οποίο δεν έχει καμία, μα καμία τύχη. Απλούστατα, διότι ο καναλάρχης είναι χρόνια στην πιάτσα και δεν πρόκειται για άτομο της πλάκας.

Ποιό είναι αυτό το περίφημο «πλάνο» που βγήκε στον αέρα, ακριβώς όταν η ανοχή του κόσμου για τα χάλια της ομάδας κτύπησε στο κόκκινο της φωτιάς. Να βρεθούν, λέει, 4-5 αξιοσημείωτοι επιχειρηματίες για να...επενδύσουν στον Παναθηναϊκό.

Τέτοια κουφά δεν λέγονται ούτε σε παιδάκια του νηπιαγωγείου. Ότι ο Αλαφούζος ποντάρει σε ψώνια. Κάποιους χαβαλέ ολέ επιχειρηματίες να βάλουν φράγκο στην ΠΑΕ.

Για ποιό λόγο κάποιος που έχει λεφτά, που του περισσεύουν, να τα ακουμπήσει σε ξένο μαγαζί; Σε μια ανώνυμη εταιρεία που είναι βαρειά χρεωμένη και δεν πρόκειται να πάρει πίσω την… «επένδυσή» του.

Επειδή, θα πεις, υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού με δυνατό πορτοφόλι. Πιο δυνατό από εκείνο του Αλαφούζου; Έστω ότι υπάρχουν τέτοιοι επιχειρηματίες. Και θα δείξουν (σε ποιόν, σε ποιούς και γιατί;) την αγάπη τους στον Παναθηναϊκό δίνοντας λεφτά στην ΠΑΕ που θα την διοικεί κάποιος άλλος. Που άλλος θα την ελέγχει μετοχικά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ