ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΑΡΚΟ ΣΥΛΒΑ!

 

Για φούντο είναι η Λέστερ. Πήρε το πρωτάθλημα του 2017 και εκτός απρόοπτου την προσεχή σαιζόν θα υποβιβαστεί. Συμβαίνει στην Αγγλία. Κάθε εκατό χρόνια. Εκείνο που δεν έχει συμβεί και θα επαναληφθεί μετά από χίλια χρόνια είναι κάποια Λέστερ, η Καλλονή και ο Πλατανιάς της Ελλάδος, να τερματίσει πρώτη στην πρεμιέρ.

Η κουβέντα για τον γνωστό μας Μάρκο Σύλβα. Ακόμα δεν την έσωσε την Χαλ και ο 40χρονος Πορτογάλος, προπονητής με φτωχό βιογραφικό, έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Από την άλλη, για απόλυση είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι που από τον πάγκο της Λέστερ έκανε το θαύμα της αιωνιότητος.

Σήμερα λένε ύμνους για τον Μάρκο Σύλβα. Μέχρι ότι μπορεί να προκύψει νέος Μουρίνιο. Αύριο; Λόγια. Εύκολα και με τη σέσουλα τα καλά, όπως και τα κακά λόγια που συνήθως δεν εκφράζουν την πραγματική αξία ενός προπονητή. Το έργο, άλλωστε, στη μπάλα είναι το γρήγορο συμπέρασμα, που πάντα παίζει με τα χέρια. Χειροκρότημα, μούντζα. Ζήτω του σήμερα, μπινελίκι αύριο.

Ακόμα και στην Αγγλία, που δεν είναι Ελλάδα και Βουλγαρία στο ποδόσφαιρο, που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα η ποδοσφαιρική της κοινωνία. Έπεσε ξεφωνητό όταν η Χάλ ανακάλυψε... σωτήρα τον Μάρκο Σύλβα. Το μέλλον θα δείξει, αν ο πρώην του Ολυμπιακού είναι για μεγαλύτερα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑ... ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ