Ο ΠΑΟΚ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ

 

Καλός, πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημιχρόνιο με την Ξάνθη. Κέρδισε πάλι, άξιζε τη νίκη η ομάδα που έχει κερδίσει την αναγνώριση της ποδοσφαιρικής Ελλάδος, όμως… Και προβλημάτισε! Παραχώρησε και την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού στους τοπικούς.

Το 2-1 έγινε με καθαρή ατομική ενέργεια του Πρίγιοβιτς, μάλιστα σε χρόνο που η Ξάνθη είχε φουσκώσει, άνοιξε πανιά και πίεζε με τον αέρα της ισοφάρισης. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που ήταν ανίκανη στο συγκεκριμένο και κρίσιμο αγώνα να τον διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα. Την νίκη, τελικά, την έδωσε ο ανέτοιμος ακόμα Σέρβος που έκανε από απόσταση και πλάγια θέση γκολ προσωπικό, δύσκολο, χορταστικό…, ενώ έχασε ένα άλλο σίγουρο από κοντά.

Κτίζει ομάδα, λες για τον ΠΑΟΚ, και προχωράει μονον όταν κρατάει σταθερά τη καλή του απόδοση. Ας μην πλησιάζει το εκατό τα εκατό, όμως όταν πέφτει κάτω από το 80% των δυνατοτήτων του, τότε γεννιόνται ερωτηματικά.

Στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ έδειξε αδυναμία στην κατοχή της μπάλας. Με συνέπεια να δώσει το δικαίωμα στη Ξάνθη να γίνει αυτή η πρωταγωνίστρια. Τι συνέβη; Σίγουρα από το ΠΑΟΚ έλειψε η ενέργεια, γι’ αυτό έχανε από λάδια στο δεύτερο ημιχρόνιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΔΕΝ...ΕΝΟΧΛΟΥΝ