ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 

Σα να τα μοιράζουν τζάμπα φεύγουν, με ηλεκτρονική πώληση, τα εισιτήρια στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός την μεταπροσεχή αγωνιστική. Φανερό ότι ο κόσμος της ομάδος έχει ζεσταθεί από τις... εξάρες, πήρε ηθικό και μετά την αναμενόμενη νίκη στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, περιμένουν να καθαρίσουν πάλι τον Ολυμπιακό!

Κακά τα ψέματα. Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν τους οπαδούς πιο κοντά στη ομάδα. Απεναντίας, οι αποτυχίες τους διώχνουν από το γήπεδο. Το είδαμε και στο ματς κυπέλλου στα Χανιά με τον Πλατανιά. Αεκτζήδες πολλοί στο γήπεδο.

Δεν είναι Βέροια και Λεβαδειακός, ούτε Αστέρας Τρίπολης ο Ολυμπιακός, όμως... Πώς να ξεχάσουν οι αεκτζήδες ότι την περασμένη σαιζόν κέρδισαν δύο φορές στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, μια για το πρωτάθλημα, την άλλη στον τελικό του κυπέλλου. Γιατί όχι και μια φορά ακόμα, μάλιστα σε φάση που η ΑΕΚ είναι στα επάνω της.

Να πούμε και το άλλο. Καλές οι νίκες οι μεγάλες, σε ματς κρίσιμα και ντέρμπυ, όμως δεν είναι αυτές που αλλάζουν επίπεδο σε μια ομάδα! Ναι, κέρδισε δύο φορές τον πρωταθλητή στην επιστροφή της στην σούπερ ληγκ η ΑΕΚ και στο επόμενο πρωτάθλημα άρχισε να παραπατάει. Επειδή είχε πρόβλημα που δεν θεραπεύθηκε ούτε με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Και η Λάρισα κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια αντί να… προσαρμοστεί στη σούπερ ληγκ, όλο έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια. Για να επανέλθω στην ΑΕΚ. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο κερδίσει πάλι τον Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ να ξαναγίνει ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ