ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ

 

Ολυμπιακός-Λάρισα την προσεχή αγωνιστική. Θα ξανακερδίσει τον πρωταθλητή ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί, όχι; Μπάλα είναι αυτή και κάνει αδικίες, χατήρια, ρουσφέτια, κληρώνει λαχεία που δεν σε κάνουν πλούσιο, όμως σε τυφλώνουν. Όπως το λέω. Έτσι την πάτησε και Κούγιας ο οποίος παρ’ ό,τι μια ζωή ολόκληρη είναι στα γήπεδα. Θάρρεψε ότι έχει ομαδάρα.

Κέρδισε τον Ολυμπιακό η Λάρισα στο ματς του πρώτου γύρου και ο μεγαλομέτοχος αλληθώρισε. Έβλεπε ομαδάρα την ΑΕΛ, με κυβικά που δεν είχε. Ένας της δουλειάς θα σου πει ότι είναι παράλογο να βρίσκεται στην σούπερ ληγκ η Λάρισα. Τόσο κακή ομάδα είναι.

Κι αν σωθεί η ΑΕΛ, αυτό θα οφείλεται στο ότι κυκλοφορούν ακόμα χειρώτερες ομάδες στην κατηγορία. Μετά από 19 παιχνίδια η ομάδα του δικηγόρου μάζεψε 17 πόντους. Μόλις 4 περισσότερους από τους υποψήφιους για φούντο Ηρακλή και Βέροια, και 3 από τον Λεβαδειακό. Η σφαγή των ημιθανών.

Έχει καλό μάστορα στον πάγκο η Λάρισα, τον Τσιώλη, όμως ολοφάνερο αγωνιστικά είναι προβληματική. Το πρωτάθλημα δείχνει στο γήπεδο πόσο μετράει η κάθε ομάδα. Και δεν το δείχνει σ’ ένα ματς. Σε μια νίκη, όπως εκείνη της Λάρισας με τον Ολυμπιακό.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ