Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!

 

Μια χαρά ήταν ο ΠΑΟΚ και πάλι στα Πηγάδια. Παρ’ ό,τι είχε στην σκέψη του το ματς με την Σάλκε, που έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, πραγματοποίησε με το παραπάνω ικανοποιητική εμφάνιση. Και οι τοπικοί απλά παρακολουθούσαν τον ΠΑΟΚ που με το 0-0 δεν ευτύχησε να συνεχίσει το σερί του.

Θα κέρδιζε ο ΠΟΑΚ αν δεν έχανε την ευκαιρία ο Αθανασιάδης. Περισσότερο κρίμα για τον παίκτη, παρά για την ομάδα του. Μίλησε, όμως, το προσωπικό του άγχος, όχι εκείνο της ομάδας του. Είπαμε, ο ΠΑΟΚ τα πήγε περίφημα στην «ρεβάνς» πριν τρεις μέρες. Δεν θα πεις ότι ο Κλάους κουβαλούσε την αγωνία του ΠΑΟΚ να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Για το πρόβλημα που έχει βαρέσει ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή δεν είναι υπεύθυνος ο προπονητής του, ούτε η διοίκηση. Επαγγελματίας είναι ο Αθανασιάδης, να λύσει μόνος του το προσωπικό του πρόβλημα. Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Το πιθανό είναι να απελευθερωθεί από το άγχος του με την βοήθεια ενός ειδικού. Ενός ψυχολόγου. Όχι τρελογιατρού, όχι ψυχιάτρου.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από τον Κλάους κι αυτός είναι «χαμένος». Φανερό ότι το παιδί λοιώνει, τον «τρώει» το μαράζι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ